Juventus – Napoli, derby în Italia jucat la cote înalte cu Bet Builder Boost

Etapa a 5-a din Serie A propune un duel extrem de atractiv între Juventus și Napoli, două dintre aspirantele la câștigarea titlului din acest sezon. Meciul de la Torino este programat sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 19:00, iar pe Betano acest duel se trăiește la un alt nivel cu Bet Builder Boost, noua opțiune exclusivă de pariere.

Pentru a profita de opțiunea exclusivă de pariere Bet Builder Boost tot ce trebuie să faci este să construiești un pariu de tip Bet Builder la meciul Juventus – Napoli, pariu care să conțină cel puțin trei selecții (fiecare având o cotă de minimum 1.50), iar cota totală să fie de peste 5.00. Astfel, vei deveni eligibil pentru un extra câștig maxim de 25% adăugat la potențialul câștig pe biletul creat cu Bet Builder. Pentru a profita de boost, odată devenit eligibil pentru acest extra câștig, trebuie activat butonul aflat în continuarea selecțiilor de pe bilet.

Juventus – Napoli (sâmbătă, 21 septembrie, ora 19:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.87)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.07)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.70)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.82)

Astfel, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului (butonul albastru) la meciul Juventus – Napoli am mizat pe cinci piețe diferite de pariere, pe același bilet, pentru o cotă totală de 12.00. Cum fiecare piață de pariere are o cotă mai mare de 1.50 și cota totală depășește pragul de 5.00 am devenit astfel eligibil pentru extra câștigul de 25% oferit de Betano prin opțiunea exclusivă Bet Builder Boost!

Juventus – Napoli este unul dintre duelurile de tradiție din fotbalul italian, cele două echipe având o rivalitate care se întinde pe decenii.

După primele patru etape derulate din actualul sezon cele două echipe sunt despărțite de un singur punct, clasându-se în topul cinci al clasamentului. Napoli se află pe poziția secundă, cu 9 puncte, în timp ce Juventus a adunat o zestre de 8 puncte.

Napoli a început sezonul cu un duș rece la Verona cu Hellas (0-3), după care au urmat trei victorii la rând: 3-0 cu Bologna, 2-1 cu Parma și 4-0 cu Cagliari. Doar liderul Udinese are un început de sezon mai bun decât Napoli, campioana Italiei din 2023.

Juventus Torino se numără printre cele cinci echipe neînvinse în primele patru etape din Serie A. După ce a câștigat primele două meciuri, 3-0 cu Como și apoi același rezultat cu Hellas Verona, pentru Bătrâna Doamnă au urmat două remize albe, cu Roma și Empoli.

Sezonul precedent fiecare dintre cele două echipe și-a câștigat meciul disputat pe teren propriu. Juventus s-a impus cu 1-0 la Torino, în timp ce Napoli a triumfat la returul de pe Stadion Diego Armando Maradona.

Trei din ultimele șase meciuri disputate în campionat au fost partide de sub 2.5 goluri.

Ambele echipe au marcat în patru din ultimele șase dispute directe între Juventus și Napoli.

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, așa cum se întâmplă spre exemplu la meciurile din Serie A, cum este și partida Juventus – Napoli de sâmbătă, 21 septembrie.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).