juventus barcelona liga campionilor

FC Barcelona se lovește de zidul lui Juventus. Recordul fantastic al catalanilor

Juventus și Barcelona se întâlnesc pentru a opta oară în Liga Campionilor, iar partida vine după finala câștigată de spanioli cu 3-1, în 2015.

Meciul de astăzi are peste 210 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Pariuri live pe meciul Juventus – FC Barcelona, din Champions League (11 aprilie 2017, ora 21:45)

Catalanii fac deplasarea în Italia fără un jucător de bază, Sergio Busquets, accidentat. Ei vor avea o misiune grea, pentru că Juve nu a mai pierdut pe teren propriu de 21 de partide în cupele europene, adunând 12 victorii și 9 egaluri!

FC Barcelona a reușit să se califice pentru a zecea oară consecutiv în sferturile de finală din cupele europene, un record absolut. A adunat aici 14 victorii și 4 înfrângeri, două meciuri pierdute venind chiar sezonul trecut contra lui Atletico Madrid. Calificarea din acest an a fost cu atât mai dulce cu cât elevii lui Luis Enrique au întors un 0-4 înregistrat la Paris și au câștigat contra lui PSG, în Spania, cu 6-1.

Pentru Juventus este al 17-lea sfert de finală din cupele europene, până acum contabilizând 11 victorii și 5 înfrângeri. De asemenea, Juve se află pentru a zecea oară în această fază din Liga Campionilor.

Pariuri pe meciurile din Champions League

Returul are loc pe 19 aprilie.

Echipe probabile și jucători absenți sau incerți

Juventus: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuaín.
Nu va juca: Pjaca

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Rakitić, Mascherano, Iniesta; Messi, Luis Suárez, Neymar.
Nou vor juca: Busquets, Rafinha, Aleix Vidal, Arda Turan

Leave a Reply