borussia dortmund liga campionilor

Dortmund – Monaco: Nemții știu să își joace cartea, francezii sunt pe val

Borussia Dortmund și AS Monaco joacă marți prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Echipa germană a avut de-a lungul timpului  un traseu excelent împotriva adversarilor din Franța, dar și pe teren propriu în „sferturile” Champions League.

Partida are peste 210 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele care oferă profitul maxim pentru pariori, fiind cele mai mari de pe piață.

Pariuri live pe meciul Borussia Dortmund – AS Monaco din Champions League (12 aprilie 2017, ora 19:45)

Cele două echipe se întâlnesc pentru prima oară în cupele europene, dar Dortmund și-a arătat mereu superioritea atunci când a întâlnit adversare din Franța. Cu ocazia fazelor eliminatorii din competițiile UEFA, Borussia a pierdut  doar o singură dată cu Sochaux în 2003.

Monaco pare să fie echipa mai în formă în Europa, pentru că se află la al doilea sfert de finală din ultimele trei sezoane. Dortmund a arătat că atunci când a ajuns până în sferturile de finală ale CHL a știut să își joace cartea, chiar dacă a jucat ultima oară un „sfert” în sezonul  2013/2014. Nemții au cîștigat, însă, ultimele patru partide de pe teren propriu atunci când au făcut pasul în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Astăzi ei au o cotă de 1,65 la victorie, fiind mari favoriți, pe când AS Monaco a primit pe Betano 5,50.

Borussia a ajuns pentru a treia oară în ultimele cinci sezoane în „sferturile” cupelor europene.

Pariuri pe meciurile din Champions League

În plus, gazdele de astăzi au pierdut doar un singur meci din ultimele 12 jucate în cupele europene, adunând pe lângă  9 victorii și două rezultate de egalitaate.

Returul are loc pe 19 aprilie.

Echipe probabile și jucători absenți sau incerți

Dortmund: Bürki; Pisczcek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer; Weigl; Dembélé, Kagawa, Pulišić, Guerreiro; Aubameyang.
Vor lipsi: Götze, Schürrle, Durm
Incert: Reus

Monaco: Subasic; Fabinho, Raggi, Glik, Mendy; Moutinho, Bernardo Silva, Lemar; Mbappe, Falcao, Germain.
Vor lipsi: Bakayoko, Sidibe, Boschilia, Carrillo

Leave a Reply