Juve – Barça și deplasare în Ungaria pentru Il Luce

O nouă zi plină de Liga Campionilor în care meciurile ce țin capul de afiș sunt duelurile Juventus – Barcelona și meciul din deplasare al lui Mircea Lucescu și Dynamo Kiev împotriva campioanei Ungariei, Ferencvarosi. Avem și alte dueluri interesante, care, la prima vedere, promit multe goluri și același spectacol cu care suntem obișnuiți.

 

Juventus Torino – FC Barcelona

Se anunță un duel încins și plin de orgolii, iar ambele echipe vor da totul pentru un rezultat care să facă uitat începutul de sezon mai puțin reușit pentru fiecare dintre ele.

Chiar dacă nu a pierdut până acum în nicio competiție, Juventus nici nu a câștigat atât de multe pe cât se așteptau fanii Bătrânei Doamne. Campioana Italiei se află, în acest moment, pe poziția a 5-a în Serie A, înregistrând rezultate de egalitate cu echipe precum Crotone ori Verona. Cristiano Ronaldo rămâne în continuare indisponibil la italieni, pentru a doua etapă la rând de UEFA Champions League, iar duelul dintre Messi și Ronaldo, mult așteptat de la momentul aflării componenței grupelor, se amână pentru meciul retur. Juve a câștigat 7 din ultimele 8 partide de Liga Campionilor, iar un succes în această seară ar face-o să devină singura echipă italiană care obține 100 de victorii în cea mai tare competiție inter-cluburi. Va fi un moment special și pentru Andrea Pirlo care reîntâlnește echipa împotriva căreia a jucat ultimul său meci ca jucător în tricoul lui Juventus, în finala UEFA Champions League din 2015, pierdută cu catalanii. Antrenorul bianconerilor nu se va putea baza în acest derby al grupei pe Giorgio Chiellini și Matthijs de Ligt.

Mulți dintre jucătorii Barcelonei, care au învins-o pe Juventus în finala din 2015, sunt încă la echipă, dar departe de forma și nivelul sportiv afișat atunci. Chiar dacă în primul meci au învins-o pe Ferencvarosi cu un zdrobitor 5-1, moralul Barcelonei este unul scăzut din cauza rezultatelor slabe din campionatul Spaniei, mai ales după înfrângerea amară survenită în weekend, pe teren propriu în El Clásico. Situația rămâne una confuză și după aflarea veștii de marți seară cu privire la demisia întregului Consiliu de Administrație, inclusiv a președintelui Josep Maria Bartomeu. Formația Blaugrana va juca acest meci fără cel mai bun fundaș al său, Gerard Piqué fiind suspendat după cartonașul roșu prostesc din primul meci jucat în grupă, cu Ferencvarosi. Ronald Koeman nu se va putea baza nici pe Marc-André ter Stegen, Philippe Coutinho ori Samuel Umtiti, toți fiind accidentați. Miralem Pjanić ar putea să joace împotriva fostei sale echipe, cel mai probabil din postura de rezervă, dat fiind faptul că nu a ajuns încă la forma fizică optimă pentru a începe ca titular.

Cote Betano 1×2: 3.03 – 3.59 – 2.54

 

Ferencvarosi – Dynamo Kiev

Cele 2 formații, considerate cu mici șanse să prindă la final unul din primele două locuri ale grupei G, au pierdut fiecare în meciul inaugural. Ferencvarosi a pierdut categoric, 5-1, în deplasare cu Barcelona, iar Dynamo Kiev cedat pe teren propriu cu Juventus, scor 0-2.

Ferencvarosi va primi vizita echipei lui Mircea Lucescu, Dynamo Kiev, în primul lor meci de acasă de UEFA Champions League după 25 de ani. Campioana Ungariei caută primele puncte din grupă, luptându-se cu pentru locul 3 de Europa League. Antrenorul ungurilor, Serhiy Rebrov are tot lotul valid pentru acest meci. Ucrainianul își cunoaște foarte bine adversarul din această seară, fiind un fost mare jucător și, totodată, antrenor al lui Dinamo Kiev.

Presa din Ungaria l-a elogiat pe Mircea Lucescu înaintea partidei, reamintind rezultatele sale de la toate echipele pe care le-a antrenat. Cel mai în vârstă antrenor din istoria Champions League a readus-o pe Dynamo Kiev în cea mai tare competiție inter-cluburi după 5 ani de absență. Antrenorul român nu se va putea baza, în meciul de la Budapesta, pe portarul Bușcan și fundașul Mykolenko. Internaționalul român de tineret, Tudor Băluță, se află în lotul ucrainienilor pentru această întâlnire.

Ambele echipe se află pe primul loc în campionatele lor naționale.

Cote Betano 1×2: 3.40 – 3.25 – 2.22

 

Manchester United – RB Leipzig

Manchester United a repetat istoria și a învins-o iar pe PSG pe Parc des Princes, în prima etapă a grupelor Ligii. Chiar dacă cele două echipe s-au mai întâlnit, victoria englezilor a fost, și de această dată, una surprinzătoare, dat fiind rezultatele mai slabe înregistrate până acum în campionatul Angliei. United se chinuie în Premier League, câștigând doar două din primele cinci meciuri, suferind și o înfrângere umilitoare cu 6-1 acasă împotriva lui Spurs acum câteva săptămâni. Toți atacanții sunt apți la formația engleză, Ole Gunnar Solskjaer putându-se baza și pe, nimeni altul decât, Edison Cavani. Uruguayanul a debutat la Diavolii roșii în meciul de campionat de la sfârșitul săptămânii trecute, fiind chiar foarte aproape de a marca, iar în această seară are posibilitatea să debuteze pentru Manchester United și în UEFA Champions League.

Semifinalistă în sezonul trecut de Liga Campionilor, RB Leipzig vrea să ajungă iar departe și în acest sezon. Nemții au învins acasă, în primul meci, pe campioana Turciei, Basaksehir, scor 2-0. Leipzig are un start excelent și în Bundesliga, acolo unde ocupă prima poziție după 5 meciuri disputate. Antrenorul Julian Nagelsmann îi are indisponibili pentru această partidă pe Lukas Klostermann, Amadou Haidara, Tyler Adams și Konrad Laimer.

Aceasta este prima dată când cele doua formații se întalnesc.

Cote Betano 1×2: 2.27 – 3.71 – 3.44

 

Basaksehir – PSG

Ambele echipe au suferit înfrângeri în prima etapă: gazdele de azi au suferit o înfrângere cu 2-0 în deplasarea cu RB Leipzig din prima rundă, în timp ce PSG a căzut din nou victima lui Manchester United, pierzând cu 2-1 în fața Diavolilor roșii pe propriul teren.

Basaksehir s-a chinuit în atac contra lui RB Leipzig, în primul lor meci de Champions League din istorie, dar vor trata acest meci cu un alt moral, după ce au reușit să marcheze 5 goluri în ultimul lor meci de campionat cu Antalyaspor. Cum fundașii laterali ai francezilor urcă mereu în atac, șansa turcilor rămâne să surprindă pe contraatac în acele momente pentru a încerca să obțină primele sale puncte într-una dintre cele mai dificle grupe în care ar fi putut fi repartizată în sezonul lor inaugural de UEFA Champions League. Nacer Chadli este indisponibil la campioana Turciei, în rest, toate vedetele echipei, precum Martin Škrtel, Edin Višća sau Demba Ba sunt apți pentru această partidă.

Parizienii nu concep nimic altceva decât cele 3 puncte din meciul de pe stadionul Fatih Terim din Istanbul pentru a-și repara greșelile din înfrângerea cu United. Campioana Franței a învins și ea lejer în ultimul meci de campionat, 4-0 acasă cu Dijon, mai mulți titulari fiind menajați pentru deplasarea din Turcia. Antrenorul Thomas Tuchel nu se va putea baza la acest meci pe Mauro Icardi, Leandro Paredes, Marco Verratti și Julian Draxler, iar acest lucru va afecta linia de mijloc a echipei. Atacul rămâne, însă, unul formidabil, Di María, Neymar și Mbappé fiind pregătiți să obțină o victorie fără emoții.

Cote Betano 1×2: 11.00 – 7.00 – 1.22

 

Celelalte meciuri de azi sunt: FK Krasnodar – Chelsea FCBorussia Dortmund – FC Zenit St Petersburg, Club Brugge – Lazio RomaSevilla FC – FC Stade Rennes.

 

Ce partide alegi pentru biletul tău?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply