Top sloturi EGT pe Betano

EGT este un dezvoltator de software de renume, iar multe din cele mai cunoscute și iubite jocuri de tip video slot sunt realizate de către creatorii EGT. Distractive și atrăgătoare, sloturile EGT se diferențiază prin grafica interesantă, caracteristici speciale și bonusuri gândite pentru a stimula cheful de joc. La Betano, găsești o serie de jocuri de păcănele clasice, cu fructe, șeptari și simbolul iconic al cărților de joc, cunoscut în lumea cazinourilor și a sălilor de joc.

Jocurile EGT sunt diversificate și prezintă teme diverse, inspirate de benzi desenate, filme celebre, personaje istorice, etc.  Iată de ce merită să încerci la Betano cele mai frumoase sloturi semnate EGT.

Shining Crown

Este un slot clasic, care are 5 role și 10 linii de plată. Tematica tradițională a păcănelelor clasice cu fructe este însoțită de simboluri norocoase de șeptari și coroane aurii.  Jocul e simplu de înțeles chiar și de începători și se bucură de aprecierea tuturor pentru câștigurile excelente pe care le oferă. Rata de returnare la jucător de 96.37 % demonstrează că norocul te însoțește rotind rolele de joc în căutarea atingerii unui jackpot grozav oferit de acest joc EGT.

Burning Hot 

Jocul se bucură de o rată de returnare generoasă de 96,54% și este unul dintre cele mai cunoscute jocuri produse de EGT. Acest slot este apreciat și îndrăgit  pentru grafica originală și modul în care caracteristicile speciale îți aduc bani și distracție. Trifoiul cu patru foi, și celebrele fructe – cireșe, prune, lămâi și portocale, au impus acest slot în rândul celor mai jucate păcănele în săli, iar acum poți juca firește și online, la Betano. 

40 Super Hot 

Este un joc de păcănele simplu și atractiv și încă atrage atenția multor jucători din sălile de jocuri de noroc.  40 super hot se desfășoară pe 5 role de joc și 4 rânduri, iar creatorii de la EGT au realizat o grafica interesantă cu simboluri cu fructe precum: lămâi, cireșe, pepeni sau prune, dar și simboluri Wild, sub forma cifrei 7. 

20 Dazzling Hot 

Iată un joc de sloturi care te distrează cu simboluri clasice – fructe, șeptari, cărți de joc, stele norocoase, dar și un șeptar care face diferența.  Simbolul special e micuța steluță aurie care joacă rol de Scatter. Dacă apare de 5 ori, indiferent de plasarea pe liniile de plată, îți multiplică pariul de 1.000 de ori. Creatorii de la  EGT îți dau șansa să câștigi un Jackpot. Ai de ales dintre cele 12 cărți de joc aflate cu fața în jos, și dacă nimerești 3 de aceeași culoare, te bucuri de un Mega Jackpot!

Dice and Roll

Aceste joc de păcănele te introduce în atmosfera de odinioară a mașinilor de păcănele, având o tema clasică de slot cu fructe. Aici delicioasele fructe colorate, cifra norocoasă 7 și clopoțelul auriu se rotesc pe role și aduc câștiguri substanțiale.

Cele mai iubite jocuri din sălile Betano sunt cele care aduc distracție maximă, te încântă cu caracteristici speciale și îți oferă mari șanse de câștig. De aceea, când vrei să joci de oriunde la orice oră, ai la dispoziție platforma  Betano online unde te delectezi cu sloturile tale favorite.

Leave a Reply