Israel – Elveția, meciul care ne poate aduce mai aproape de calificarea la Campionatul European

Miercuri seara, de la ora 21:45, are loc partida restanță dintre Israel și Elveția, două echipe care evoluează în grupa de calificare la Campionatul European, o grupă din care face parte și naționala României. Un meci la finalul căruia Elveția poate obține matematic biletele pentru turneul final, scenariu în urma căruia tricolorii ar avea nevoie doar de un puncte în meciul cu Israel de la finalul săptămânii pentru a merge la EURO 2024. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 15 noiembrie, am ales meciul Israel – Elveția din preliminariile EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe șapte piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

Israel – Elveția (21:45)

Rezultat final – Elveția (cota 1.52)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.95)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.78)
Rezultat prima repriză – Elveția (cota 2.05)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.40)
Israel cornere – Peste 3.5 (cota 1.78)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.93)

Elveția ocupă locul secund în Grupa I, cu 15 puncte, în timp ce Israel se află pe poziția a treia, cu 11 puncte. Cel mai bun atac din grupă este al Elveției (20 de goluri marcate), echipă care n-a pierdut până acum niciun meci la fel ca naționala României.

Israel a pierdut restanța din Kosovo (1-0) la capătul unui meci de luptă pe un teren infernal. Un meci la finalul căruia Israel l-a pierdut pe Revivo pentru meciul cu Elveția, acesta fiind suspendat după eliminarea suferită în finalul partidei de la Priștina.

Calculele de calificare sunt relativ simple în Grupa I. Elveția obține matematic biletele pentru EURO 2024 cu o victorie în meciul de miercuri seara, caz în care pentru ei meciul de la București din ultima etapă nu va mai conta. Israel e obligată să câștige pentru a rămâne în cărțile calificării. Cu o înfrângere a Israelului în meciul de miercuri naționala României ar avea nevoie doar de un egal în meciul direct din 18 noiembrie pentru a obține calificarea la turneul final.

Israel a pierdut un meci din ultimele cinci și a marcat în patru din cele cinci jocuri, excepție fiind partida din Kosovo. Cel puțin două goluri a marcat Elveția în fiecare din ultimele cinci meciuri disputate în Grupa I.

În meciul tur, Elveția s-a impus de o manieră categorică (3-0), provocând prima din cele două înfrângeri adunate de Israel în actuala campanie de calificare. Un meci în care au fost acordate trei cartonașe galbene, două dintre acestea pentru israelieni. Raportul loviturilor de la colțul terenului a fost de 4-3 în favoarea Israelului, echipă care a avut un singur șut pe poartă, spre deosebire de cele nouă ale elvețienilor. Până la victoria Elveției din tur precedentele patru dispute se încheiaseră la egalitate.

Cota 21.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Israel – Elveția din Grupa I a preliminariilor EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 21.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.050,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă în meciul Israel – Elveția echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice minut al meciului, atunci pariul tău este câștigător din acel moment, indiferent de rezultatul final, dacă cealaltă echipă egalează sau chiar câștigă partida.

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!