Câștig fabulos la pariuri sportive, pe Betano, cu o miză de doar 10 lei grație ofertei ”Betano Avantaj”

Un jucător Betano a dat lovitura la finalul săptămânii recent încheiate pe un bilet multiplu cu 11 selecții din fotbal. Acesta a adunat o cotă impresionantă de 1663 mizând pe diferite piețe din campionate diverse, de la Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și până la primă ligă din Arabia Saudită sau Liga 2 din România.

Cu o miză de doar 10 lei, inspiratul jucător a pus mâna pe o sumă frumoasă de 16.638 de lei beneficiind din plin de oferta Betano Avantaj.

Din cele 18 meciuri de fotbal jucate 17 au fost pe verde și unul a fost pierdut. E vorba de partida Lecce – AC Milan din etapa a 12-a în campionatul italian de Serie A.

O partidă la care jucătorul Betano a mizat pe victoria celor de la AC Milan în deplasarea de pe Stadio Ettore Giardiniero – Via del Mare, meci care s-a încheiat însă la egalitate, scor 2-2, după ce Milan a condus cu 2-0 în prima repriză.

Golurile marcate de Olivier Giroud și Tijani Reijnders au făcut ca biletul să devină automat câștigător la 2-0 pentru AC Milan prin oferta ”Betano Avantaj”.

Astfel, chiar dacă cei de la AC Milan au pierdut în partea secundă avantajul din prima repriză și meciul s-a încheiat la egalitate, biletul a fost câștigător și astfel cota totală de 1663 nu a fost afectată.

De remarcat că biletul câștigător a avut cote cuprinse între 1.23 în cazul unui pariu de peste 0.5 goluri la partida Poli Iași – CFR Cluj din Liga 1, meci încheiat 3-3, și 2.37 pe victoria celor de la US Casertena din Serie C italiană, un succes cu 3-2 după ce gazdele de la Virtus Francavilla deschiseseră scorul devreme în meci.

Emoții au fost și la partida Vitoria Guimaraes – FC Porto din prima ligă a Portugaliei, unde miza a fost pusă pe succesul formației vizitatoare, iar gazdele au deschis scorul. În cele din urmă Porto a întors rezultatul și a obținut toate punctele.

Cu Betano Avantaj câștigi înaintea fluierului final

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, cum s-a întâmplat la meciul Lecce – AC Milan, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, indiferent de ce se întâmplă până la finalul partidei.

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!