INFOGRAFIC: Liga Campionilor revine pe Betano cu o premieră în lumea pariurilor sportive din România

Primele patru meciuri eliminatorii din Liga Campionilor 2019/2020 vin pe Betano alături de cote cu marjă zero, peste 450 de piețe, dar și o opțiune în premieră în România pentru Atletico – Liverpool, confruntare pe care poți miza pe faptul că unul sau ambii antrenori vor vedea un cartonaș!

Marți reîncepe balul: Klopp se întoarce la locul faptei, Haaland “fuge” după Lewa

Pentru fanii fotbalului spectacol, seara de marți vine cu o alegere grea: Atletico – Liverpool sau Borussia Dortmund – PSG? Klopp și ai lui revin pe Wanda Metropolitano, stadion pe care au învins Tottenham (2-0) pentru a șasea Cupă cu Urechi din palmares, în timp ce Thomas Tuchel se întoarce la formația care l-a consacrat în fotbalul mondial. În timp ce Atleti – Liverpool anunță un duel tactic între Simeone și Klopp, Dortmund – PSG pare meciul viitorului, cu noua senzație Haaland și Mbappe în prim-plan. De altfel, într-o fază a grupelor foarte spectaculoasă, cu 308 goluri și o medie de 3.21 reușite/meci, Haaland s-a strecurat pe locul al doilea în topul golgheterilor, la două reușite de Lewandowski. Reușește tânărul norvegian să pună mâna pe titlul de golgheter? Consultă Pariurile Speciale oferite de Betano!

INFOGRAFIC: Bornele fazei grupelor UCL 2019/2020

INFOGRAFIC: Bornele fazei grupelor UCL 2019/2020

Duelul surprizelor și The Special One vs. The Youngest One

A doua seară a optimilor în Ligă propune un meci între Atalanta, surpriza din Serie A, și Valencia, echipa care a lăsat acasă Ajax, semifinalista ediției trecute. În timp ce italienii sunt adepții fotbalului spectacol, marchează des în campionat și propun un fotbal ofensiv, spaniolii au de partea lor o experiență superioară în ultimii ani în cupele europene.

PARIURI SPECIALE PENTRU ZILELE DE MARȚI ȘI MIERCURI ÎN LIGĂ!

În mod clar, atracția zilei de miercuri va fi Tottenham – RB Leipzig, meci în care Jose Mourinho are de dat un adevărat test de tactică în fața lui Julian Nagelsman, antrenorul de doar 32 de ani care a transformat-o pe Leipzig în una dintre principalele candidate la titlu în Bundesliga. Un mix de experiență vs. tinerețe, Tottenham – Leipzig se anunță o contraopțiune serioasă, din punct de vedere al spectacolului, pentru meciurile de marți seară.

Leave a Reply