CFR și FCSB, două dintre candidatele la titlu

Cote Betano la final de sezon regulat: favoritele la titlu și retrogradare

Sezonul regulat 2019/2020 se încheie odată cu Derby-ul Moldovei, între FC Botoșani și Poli Iași, live pe Betano de la ora 20:00 alături de sute de opțiuni la pariuri sportive online. După 26 de etape, CFR e din nou lider, va pleca în play-off cu un avans de trei puncte față de Universitatea Craiova, iar trupa lui Dan Petrescu e marea favorită la cucerirea unui al treilea trofeu consecutiv pe plan intern.

Cu CFR (52 de puncte), Universitatea Craiova (46), FCSB (44), Gaz Metan (43), Astra (42) și FC Botoșani (42, din 25 de etape) pe primele șase locuri, se mai așteaptă doar rezultatul meciului din Moldova pentru a ști pe ce loc termină echipa lui Marius Croitoru, aflată, la fel ca Gaz Metan, la prima prezență în play-off. După înjumătățirea punctelor, vom afla și programul complet al play-off-ului, dar cotele oferite de Betano indică, deja, o mare favorită: câștigătoare a ultimelor două ediții, CFR pleacă cu prima șansă, urmată, la egalitate, de FCSB și Universitatea Craiova, cele două echipe din play-off sponsorizate de compania noastră.

Luptă în cinci pentru evitarea retrogradării

Pe lângă cotele pentru câștigătoarea titlului, Betano oferă indicii și despre lupta la retrogradare. La prima vedere, Viitorul (40 de puncte), Dinamo (34) și Sepsi (33) par scăpate de griji, iar bătălia pentru evitarea celor două locuri care duc în eșalonul secund și al celui de baraj ar urma să se dea între Chindia (25 de puncte), Hermannstadt (25 de puncte), Poli Iași (22 de puncte), Academica Clinceni (22 de puncte) și FC Voluntari (20 de puncte).

În categoria cotelor speciale de pe Betano, “favorite” la retrogradare sunt Academica Clinceni, FC Voluntari și Poli Iași, ultimele trei clasate, iar un dezastru pentru Dinamo sau Viitorul ar înverzi cote astronomice, de 50, rspectiv 100!

Leave a Reply