Joao Felix, față în față cu puștii minune ai fotbalului

INFOGRAFIC | Joao Felix vs. puștii minune ai mileniului III

Joao Felix (19 ani), noul star al lui Atletico Madrid, va avea parte sâmbătă seară, pe Wanda Metropolitano, de primul derby al Madridului din postura de elev al lui Diego Simeone. Atletico – Real se joacă de la ora 22:00, live pe Betano alături de o gamă variată de opțiuni la pariuri sportive online.

Cote Betano la pariuri sportive online pentru Atletico Madrid – Real Madrid: Joao Felix și colegii lui, favoriți

Adus de la Benfica în această vară, pentru 126 de milioane de euro, Joao Felix e considerat urmașul lui Cristiano Ronaldo în fotbalul portughez, dar și un potențial rival al lui Kylian Mbappe pentru următorii mulți ani. Înaintea derby-ului Madridului, Betano l-a poziționat pe atacantul lusitan într-un context interesant și l-a comparat cu Leo Messi, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe la aceeași vârstă.

Atletico – Real, printre marile meciuri ale weekendului. Intră în Misiunea Derby-urilor pe Betano și câștigă și tu!

Joao Felix, avantajat de doar trei capitole

Mileniul al treilea a adus, până acum, trei jucători care au “explodat” de tineri și au uimit lumea fotbalului: Messi, Ronaldo și Mbappe. Pus față în față cu legendele de la Barcelona și Juventus și cu campionul mondial al lui PSG, Joao Felix iese în evidență la trei capitole: a marcat cu cinci goluri mai multe decât reușea Ronaldo până la vârsta lui (21 față de 16), a pasat decisiv mai mult decât Messi (12 assist-uri față de șapte) și a reușit un hat-trick, performanță care-l pune peste CR7, la egalitate cu Messi, dar sub Mbappe. În ceea ce privește comparația directă cu atacantul de la Paris Saint-Germain, Felix e depășit la toate capitolele de copilul teribil al fotbalului francez.

Atletico – Real dă trei dintre primii 10 cei mai buni jucători Under 21

În afara lui Joao Felix (al doilea cel mai bine cotat jucător care nu a împlinit încă 21 de ani, la egalitate cu Jadon Sancho, de la Dortmund), derby-ul de pe Wanda Metropolitano mai poate aduce în atenție doi jucători foarte tineri. Real punctează la acest capitol cu Vinicius Junior (cotat la 70 de milioane de euro) și Eder Militao, fundașul central care, alături de Declan Rice, închide lista primilor zece “puști minune” ai fotbalului mondial, cu o cotă de piață de 50 de milioane de euro. Evident, cel mai bine cotat e Kylian Mbappe (200 de milioane de euro), iar pe listă se mai află Kai Havertz (90 de milioane de euro), Trent Alexander-Arnold (80), Matthijs de Ligt (75), Christian Pulisic (60) și Gianluigi Donnarumma (55).

Leave a Reply