Începe faza grupelor în Cupa României Betano. Cotă de peste 100 pe trei meciuri, cu Bet Builder!

Pentru al doilea sezon consecutiv Cupa României Betano propune formatul pe grupe, cu cele mai bune 24 de echipe din fotbalul românesc luptând pentru prezența în sferturile de finală. Lupta din faza grupelor începe marți, 26 septembrie, cu două meciuri extrem de tari între patru echipe de Liga 1. FC Voluntari primește vizita campioanei Farul, în timp ce Dinamo se va duela pe teren propriu cu FCU Craiova 1948. O altă partidă interesantă se va disputa între SCM Zalău (Liga 3) și Oțelul Galați. Pe Betano, cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte, pot fi plasate până la zece pariuri pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de marți, 26 septembrie, am ales cele trei meciuri programate în faza grupelor din Cupa României Betano și, cu Bet Builder activat, toate pariurile tale preferate sunt în același loc.

SCM Zalău – Oțelul Galați (marți, 16:15)
Rezultat final – Oțelul (cota 1.78)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.82)

SCM Zalău, echipă din al treilea eșalon, a câștigat ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile. În playoff-ul din Cupa României Betano echipa din Zalău a eliminat Politehnica Iași, formație din Liga 1, cu 3-0.

Oțelul este de asemenea fără înfrângere în ultimele opt meciuri în toate competițiile și formația pregătită de Dorinel Munteanu tocmai a obținut prima victorie de la revenirea în Liga 1, 2-0 în deplasare cu FCU Craiova 1948.

FC Voluntari – Farul (marți, 18:30)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.00)

Ilfovenii traversează o formă slabă, cu trei înfrângeri consecutive în campionat. Farul și-a revenit după trei eșecuri la rând în toate competițiile și a câștigat în fața lui Dinamo, în Liga 1.

Farul s-a impus cu 4-1 pe teren propriu la ultimul duel cu Voluntari din campionat, dar ilfovenii sunt neînvinși pe teren propriu în duelurile cu echipa lui Gheorghe Hagi.

Un duel între două foste câștigătoare ale Cupei României Betano. FC Voluntari a triumfat în 2017, iar Farul (pe atunci Viitorul) a cucerit trofeul în 2019.

Dinamo – FCU Craiova 1948 (marți, 21:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.93)
Șansă dublă – X2 (cota 1.50)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.98)

Forma celor de la Dinamo este una slabă, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri și trei înfrângeri consecutive în campionat. Singura victorie a ”câinilor” a venit în playoff-ul din Cupa României Betano, 2-1 cu Metaloglobus, un succes smuls cu gol în minutul 90.

FCU Craiova 1948 a pierdut pe teren propriu în campionat cu Oțelul, după ce o învinsese pe Dinamo la București, cu 1-0, în Liga 1. Un duel care a avut loc în urmă cu doar zece zile.

Cota de peste 100

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate marți, 26 septembrie în Cupa României Betano, poți ajunge la o cotă cumulată de 143.62, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 7.180,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Dinamo – FCU Craiova 1948

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Dinamo – FCU Craiova 1948 din Cupa României Betano, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.