Cum se câștigă în fotbalul american, pe Betano, cu oferta ”17 puncte avans”

Sezonul regular din NFL a ajuns la etapa a 3-a, iar lupta pentru o poziționare cât mai bună în ierarhia divizionară e tot mai aprigă. Pe Lambeau Field din Green Bay, Wisconsin, fanii celor de la Packers au tremurat pentru o victorie la limită în duelul cu New Orleans Saints, scor 18-17. Pe Betano, cu oferta de plată anticipată ”17 puncte avans”, poți câștiga pe meciurile de fotbal american din NFL fără să mai ai parte de emoțiile unui final tensionat și pe muchie de cuțit.

Cum funcționează oferta ”17 puncte avans”

Echipa de fotbal american pe care ai pariat are 17 puncte avans? Ai câștigat pariul! Dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga are 17 puncte avans în orice moment al meciului, pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește în cele din urmă să câștige meciul, cum s-a întâmplat la duelul dintre Green Bay Packers și New Orleans Saints.

”Sfinții” din New Orleans au dominat prima jumătate a meciului și, la pauza mare, aveau 17-0 pe tabela legendarei arene Lambeau Field, în fața a 78.043 de spectatori.

Câte un touchdown în fiecare dintre primele două sferturi, plus un field goal, au înclinat balanța pentru cei de la New Orleans Saints la jumătatea meciului.

În acel moment, la 17-0 pentru Saints, toți cei care au mizat pe succesul echipei din New Orleans au primit pariul câștigător pe Betano grație ofertei de plată anticipată ”17 puncte avans”.

După un sfert al treilea fără puncte de nicio parte a terenului, Green Bay Packers a întors spectaculos soarta meciului și a marcat nu mai puțin de 18 puncte în sfertul al patrulea.

Jordan Love, noul quarterback al lui Packers după plecarea lui Aaron Rodgers la New York Jets, a condus ofensiva, cu 259 de yarzi pasați și un touchdown.

Pe Betano, la finalul meciului câștigat de Packers cu 18-17 în fața lui Saints fanii ambelor echipe au avut motive de bucurie, pariul fiind verde pentru ambele tabere.

Cu oferta specială 17 puncte avans pentru fotbal american poți plasa un pariu (simplu, multiplu sau sistem) înainte de începerea meciului pe piața Câștigător (Caștigă gazdele sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avantaj de 17 puncte în orice moment al meciului, câștigi automat fără a fi nevoie să mai aștepți să se încheie meciul!