În ziua îndrăgostiților de fotbal toate pariurile preferate sunt în același loc, pe Betano, cu Bet Builder

Optimile de finală din Liga Campionilor continuă, miercuri, 14 februarie, cu alte două meciuri extrem de interesante. Paris Saint-Germain începe un nou asalt spre fazele superioare ale întrecerii contra unui adversar, Real Sociedad, care a obținut rezultate remarcabile în actualul sezon. Cu orgoliul serios șifonat după înfrângerea de la Leverkusen, Bayern merge în Cetatea Eternă pentru a demonstra că rămâne o forță în fotbalul european. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, același bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 14 februarie, am ales cele două meciuri programate în optimile de finală din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Paris Saint-Germain – Real Sociedad

Rezultat final – PSG (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.44)

Real Sociedad a pierdut doar cinci din cele 36 de meciuri oficiale disputate sezonul acesta în toate competițiile.

În faza grupelor, PSG s-a impus doar în două din cele șase meciuri disputate, ambele pe teren propriu fără gol primit.

Real Sociedad a câștigat fără înfrângere o grupă din care a mai făcut parte Inter Milano, finalista ediției precedente.

Kylian Mbappe rămâne principalul marcator de la PSG, cu 12 goluri în ultimele nouă apariții pe teren. Mikel Oyarzabal este omul de gol al echipei basce, cu opt goluri în campionat și alte două reușite în Liga Campionilor.

Doar trei din ultimele 15 meciuri jucate de Real Sociedad au avut trei sau mai multe goluri.

Lazio Roma – Bayern Munchen

Rezultat final – Bayern Munchen (cota 1.70)
Ambele echipe marchează – Nu (cota 2.05)
Lazio cornere – Peste 3.5 (cota 1.75)

Singura înfrângere suferită de Bayern Munchen în ultimele 17 meciuri din Liga Campionilor a avut loc sezonul trecut în fața echipei care avea să câștige trofeul, Manchester City.

Lazio Roma este neînvinsă în ultimele patru meciuri pe teren propriu, câștigând trei dintre aceste partide. În plus, echipa italiană n-a primit gol pe Olimpico în precedentele trei dispute.

Bayern Munchen nu a pierdut niciun meci din ultimele 12 disputate contra echipelor din Italia, câștigând cinci dintre aceste partide.

Campioana Germaniei vine după o înfrângere categorică în derby-ul de campionat cu Leverkusen (0-3).

Bayern Munchen a câștigat ultimele două dispute directe cu Lazio, 4-1 în deplasare și 2-1 pe teren propriu, în sezonul 2020/21.

Cotă de peste 15

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Paris Saint-Germain – Real Sociedad și Lazio Roma – Bayern Munchen din optimile Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 15.18, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 759,20 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.