Activează Modul Multiplu la meciurile din Liga Europa pentru un extra câștig de până la 70%

Opt meciuri sunt programate, joi seara, 15 februarie, în faza eliminatorie (knock-out) din Liga Europa. O fază a întrecerii la care participă echipe de top din fotbalul european precum AC Milan, Benfica, Feyenoord, AS Roma sau Olympique Marseille. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 30% (bonus de 30%) pentru un bilet multiplu cu opt selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Pentru selecțiile din baschet și tenis Bonusul Multiplu se aplică de la a doua selecție până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet și un extra câștig de 70%.

Opt selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 80

Din oferta Betano de joi, 15 februarie, am ales cele opt meciuri de fotbal programate în Liga Europa și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 30%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri Peste/Sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

Feyenoord – AS Roma (19:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78)

Feyenoord a marcat în 14 din ultimele 16 meciuri din cupele europene și a câștigat șase din opt meciuri în Europa. Roma s-a impus o singură dată în opt deplasări europene, remizând în patru dintre dispute. Mai puțin de trei goluri au fost marcate în șapte din ultimele opt meciuri jucate de Roma în Liga Europa.

Young Boys – Sporting (19:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)

Young Boys a marcat în cinci din cele șase meciuri jucate în grupa de Liga Campionilor, unde echipa elvețiană s-a clasat pe locul al treilea. Sporting a pierdut un singur meci din precedentele șase disputate în deplasare, în Liga Europa.

Galatasaray – Sparta Praga (19:45)
Rezultat final – Galatasaray (cota 1.70)

O singură înfrângere a suferit Galatasaray în ultimele 17 meciuri jucate în toate competițiile, interval în care echipa din Istanbul a adunat 13 victorii și trei remize. Sparta Praga a câștigat ultimele opt meciuri în toate competițiile.

Șahtior Donețk – Olympique Marseille (19:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.90)

O singură victorie a obținut Marseille dacă ne uităm la ultimele șase meciuri jucate și aceasta obținută contra unui adversar modest în Cupa Franței. Șahtior n-a mai disputat un meci oficial din 13 decembrie, când formația ucraineană pierdea 5-3 în deplasare cu FC Porto, în Liga Campionilor. Șahtior a primit gol în fiecare meci jucat până acum în Liga Europa, iar în patru din cele șase meciuri disputate de Marseille în această competiție ambele echipe au marcat. Un singur meci fără gol primit a avut Marseille în ultimele șase apariții în Liga Europa.

Lens – Freiburg (22:00)
Rezultat final – Lens (cota 1.78)

În șase din ultimele nouă meciuri disputate de Lens doar o echipă a marcat. Echipa franceză a obținut victoria în șase din precedentele opt meciuri jucate pe teren propriu, în timp ce Freiburg a pierdut de fiecare dată în ultimele patru deplasări.

AC Milan – Stade Rennais (22:00)
Rezultat final – AC Milan (cota 1.65)

Milan este fără victorie în ultimele patru meciuri în Liga Europa, înregistrând trei remize și o înfrângere în sezonul 2020/21. În pofida celor șapte trofee cucerite în Liga Campionilor, rossonerii n-au triumfat niciodată în a doua întrecere europeană. Rennes a marcat în 15 din ultimele 16 meciuri disputate în Liga Europa.

Benfica Lisabona – Toulouse (22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)

Toulouse, câștigătoarea Cupei Franței din sezonul trecut, participă în premieră în faza eliminatorie a cupelor europene. Echipa din Hexagon a primit două sau mai multe goluri în patru din ultimele șapte deplasări, dar a și marcat în fiecare dintre cele trei deplasări din Liga Europa. Benfica s-a impus în șase din ultimele șapte meciuri de acasă.

Braga – Qarabag (22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)

Peste 2.5 goluri s-au marcat în șapte din ultimele zece meciuri europene cu Braga pe teren, incluzând aici și patru din precedentele cinci meciuri de acasă. Trei din ultimele patru meciuri europene ale celor de la Qarabag au avut peste 2.5 goluri.

Pe cele opt meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 79.98 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 de lei potențialul câștig este de 799,97 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 30% oferit de Betano care înseamnă 236,96 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.