Handbal, tenis, baschet…și Bayern

Oferta de azi din sport ne ține în continuare conectați la spectacol. Avem handbal, tenis, baschet…și Bayern! Noi îți spunem cele mai interesante meciuri ale zilei, iar tu ești liber să alegi din oferta întreagă de pariuri de pe Betano!

1.FC Düren vs FC Bayern München

Bayern revine pe teren într-un meci din Cupa Germaniei, imediat după pauza de meciuri internaționale. Fără Lewandowski, Neuer, Alaba sau Kimmich, Hansi Flick va recurge la o rotație masivă în primul 11, împotriva micuței echipe FC Düren.

Meciul era inițial stabilit pentru jumătatea lunii septembrie, atunci când toate celelalte formații angrenate în competiție și-au adjudecat deja calificarea. Câștigarea Ligii Campionilor de către Bayern a dus la înțelegere din partea organizatorilor și a adversarilor de azi în vederea acordării unei perioade de odihnă, așa explicându-se programarea duelului la săptămâni bune după data din calendarul oficial.

Cele două echipe nu au mai jucat niciodată între ele. Ultimul meci rămas din prima rundă a DFB Pokal se joacă pe stadionul Allianz Arena.

Cote Betano 1×2: 34.00 – 13.00 – 1.14

 

2.Handbal

 

Liga Florilor

A doua zi din prima etapă al Campionatului Național de handbal feminin ne aduce debutul în competiție al câștigătoarei Cupei României din sezonul trecut, SCM Râmnicu Vâlcea, care joacă diseară împotriva lui SCM Craiova. Toate meciurile se dispută pe teren neutru, sala din Ploiești fiind cea stabilită pentru această primă rundă.

SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea

Cote Betano 1×2: 7.20 – 16.75 – 1.007

 

Liga Campionilor la masculin 

HC Vardar 1961, care a jucat un singur meci până acum în grupa sa, pierdut cu Meshkov Brest, așteaptă la Skopje vizita celor de la SG Flensburg-Handewitt.

Nemții de la Flensburg au deja trei meciuri la activ, toate câștigate, fiind liderii grupei înaintea acestei etape.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în 2017, într-o dublă manșă, tot din Liga Campionilor. Macedonenii au fost cei care au trecut mai departe, câștigând chiar trofeul la final.

HC Vardar – SG Flensburg-Handewitt

Cote Betano 1×2: 4.30 – 10.00 – 1.37

 

3.Tenis

Avem turnee din Germania și Rusia, unde găsim angrenați jucători din top 50 ATP.

Ne așteaptă dueluri tari și echilibrate în partide precum:

Laaksonen H. – Auger-Aliassime F.

Simon G. – Bautista R.

Khachanov K. – Karatsev A.

Bublik A. – Raonic M.

 

4.Baschet

Antrenorul principal al Barcelonei, Sarunas Jasikevicius, a jucat patru sezoane la Panathinaikos, din 2007 până în 2010 și din nou în 2011-12. În acea perioadă, el i-a ajutat pe verzi să cucerească titlul EuroLeague din 2009 și câte trei trofee ale Ligii și Cupei Greciei. Acesta își întâlnește, așadar, fosta echipa, din calitatea de antrenor, într-un meci de Euroliga.

Barcelona – Panathinaikos

Cote Betano 12: 1.16 – 5.60

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. La ce te-ai gândit să pariezi tu astăzi?

Leave a Reply