Franck Ribery la Fiorentina, lovitură reală?

Franck Ribery a oferit, miercuri, una dintre marile surprize ale perioadei de transferuri și s-a transferat la Fiorentina. Starul francez va îmbrăca tricoul viola pentru următorii doi ani, iar Betano a pregătit o ofertă specială la pariuri sportive online pentru aripa stângă care va sta pe teren până la 38 de ani.

Cât de sus poate ajunge Fiorentina cu Franck Ribery în echipă?

După ce l-a convins pe Kevin-Prince Boateng să vină la Firenze, fosta echipă a lui Adrian Mutu a mers și mai departe și a dat o a doua lovitură de imagine. Rămas liber de contract după 12 ani glorioși la Bayern Munchen, Ribery și-a așternut semnătura pe un contract valabil pentru două sezoane. A fost primit ca un rege la Firenze, entuziasmul a crescut, iar așteptările sunt mari: “Bună ziua, Fiorentina! Începe un nou capitol pentru mine și familia mea. Mă simt binecuvântat și fericit să semnez un nou contract cu un club mare dintr-un oraș grozav. Aștept viitorul alături de noii mei coechipieri și toți fanii fantastici din oraș”, a declarat Ribery în ziua în care sute de fani l-au așteptat la aeroport pentru a-l primi cum se cuvine.

Într-un clasament al driblingurilor reușite în ultimii 13 ani, Ribery se află pe locul al treilea, cu 916, fiind depășit doar de Leo Messi (1850) și Eden Hazard (1195). Cu o tehnică de invidiat, e de așteptat să producă panică printre apărările din Serie A și să devină liderul din teren al Fiorentinei. Se va ridica francezul la nivelul așteptărilor? Vezi aici cotele la pariuri sportive oferite de Betano pentru primul sezon al lui Ribery la Fiorentina.

De-a lungul carierei pe care a început-o sub comanda lui Gică Hagi, la Galatasaray, Ribery a câștigat Liga Campionilor, nouă titluri în Bundesliga, șase Cupe ale Germaniei, cinci Supercupe ale Germaniei, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor cu Bayern Munchen. A jucat finala Cupei Mondiale din 2006, învins de Italia, a fost desemnat cel mai bun jucător al Europei în 2013 și a mai jucat două finale de Liga Campionilor în tricoul lui Bayern.

Leave a Reply