fifa 17

Cele mai bune jocuri de fotbal: FIFA 17 vs PES 2017

Jocurile pe computer de fotbal merg mână în mână cu pasiunea pentru „sportul rege”. Lumea virtuală a celui mai iubit sport al planetei a fost completată cu două noi apariții, la finalul anului 2016: FIFA 17 și PES 17.

Betano.com: Vezi categoria E-Sports

FIFA 17 și PES 17 se vor bate pentru cel puțin un an de zile pentru titlul de cel mai bun joc de fotbal din 2017.

EA Sports, producătorul FIFA 17 (foto sus), a schimbat motorul grafic al jocului de la Ignite la Frostbite, compania care află și în spatele unor titluri precum Battlefield și Mirror. Specialiștii afirmă că îmbunătățirile grafice între FIFA 16 și 17 sunt minore, cea mai evidentă fiind modul de iluminare pe timp de noapte a stadioanelor.

Reluările au de asemenea o calitate mai bună, dar jucătorii arată în mare la fel, poate mai bătrâni cu un an. Cârcotașii spun că modul în care antrenorii deschid gura pentru a da indicații jucătorilor este artificial și strică din realismul jocului.

pes 17

PES 2017 (foto sus) aduce un detalii realiste ale jocului de fotbal, iar mișcarea jucătorilor este una foarte bine realizată. Minusul sunt efectele de iluminare, pe care FIFA le are din partea Frostbite, dar și atmosfera de pe stadion.

Însă, plusurile PES 17 sunt dinamica mai bună a jocului de fotbal, posibilitatea de a te apăra mai ușor și controlul facil.

Cine este cel mai bun? Amândouă sunt cap la cap, poate FIFA 17 având un mic plus la grafică, dar PES 17 venind cu o dinamică mai bună a jocului de fotbal.

Mai jos, cele mai bune goluri ale săptămânii din FIFA 17.

Leave a Reply