FCSB – Universitatea Craiova, derby Betano pentru titlul din Liga 1

Echipele FCSB și Universitatea Craiova se înfruntă, duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30, într-un meci care poate cântări decisiv în economia luptei pentru titlul actualului sezon competițional, în condițiile în care se întâlnesc primele două clasate în ierarhia din Liga 1. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 7 aprilie, am ales derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, primele două clasate în playoff-ul de Liga 1, și cu Bet Builder activat am mizat pe un total de opt piețe de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

FCSB – Universitatea Craiova (duminică, 7 aprilie, 20:30)

Rezultat final – FCSB (cota 1.75)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.88)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.15)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.42)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.88)
Universitatea Craiova cornere – Peste 3.5 (cota 1.62)
FCSB șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.57)

După primele două etape din playoff diferența dintre FCSB și Universitatea Craiova este de șapte puncte în favoarea roș-albaștrilor.

Ambele echipe au câștigat cele două meciuri disputate în playoff.

FCSB s-a impus în ultimele două meciuri directe cu Universitatea Craiova, de fiecare dată cu același scor (3-0), indiferent că a jucat acasă sau în deplasare.

Ultimele trei meciuri directe au fost câștigat de FCSB, cu 8-1 golaveraj.

În patru din precedentele opt meciuri directe ambele echipe au înscris.

Universitatea Craiova a plecat neînvinsă de pe terenul celor de la FCSB în trei din ultimele patru deplasări, excepție fiind ultima vizită a oltenilor în Capitală, când au pierdut cu 3-0, pe 2 septembrie 2013.

În ultimele șase meciuri directe cel puțin un gol a fost marcat în prima repriză.

Cel puțin două cartonașe galbene au fost acordate în fiecare din ultimele trei partide directe.

Universitatea Craiova a disputat un meci în plus față de FCSB, echipa din Bănie fiind eliminată de Oțelul Galați în sferturile de finală din Cupa României Betano.

FCSB a pierdut un singur meci din ultimele 12 disputate în campionat.

De la înfrângerea cu FCSB de pe teren propriu (3-0) în sezonul regular Universitatea Craiova n-a mai pierdut niciun meci în Liga 1, înregistrând șase victorii și patru remize.

Cota 22.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul FCSB – Universitatea Craiova poți ajunge la o cotă cumulată de 22.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.100 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.