Chindia – FCSB, meciul zilei în debutul etapei a 11-a

Chindia Târgoviște şi FCSB vor juca vineri, 1 octombrie 2021, de la ora 21:00, în etapa a 11-a din Liga 1, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, va fi televizată de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+ şi va fi arbitrată de Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe.

Betano: 4.70 pentru o victorie Chindia Târgoviște, 3.55 egal, 1.80 pentru un succes FCSB

 

Chindia Târgoviște

Chindia a avut un start de sezon mai slab, câştigând un singur punct în primele 3 etape. În pauza de vară au plecat mulţi jucători, astfel că antrenorul Emil Săndoi nu avea cum să aibă rezultate ca în sezonul trecut, însă încet-încet a reuşit, echipa sa având în ultimele 7 etape doar un eşec la Voluntari. Trebuie de remarcat că dâmboviţenii nu au primit niciun gol în ultimele 3 etape în care au câştigat cu 1-0 cu CS Mioveni (deplasare), 2-0 cu Farul Constanța (acasă) şi au terminat la egalitate 0-0 cu FC Argeș Pitești (deplasare). Elevii lui Săndoi sunt pe poziţia a 10-a în clasament, cu 13 puncte. În ultima etapă din sezonul regular ei au remizat, 0-0 în Trivale cu FC Argeş Piteşti, însă în minutul 26 Daniel Popa a ratat o lovitură de la 11 metri. Chindia este o echipă care joacă defensiv, care nu face spectacol, 8 rezultate din 10 fiind de sub 2,5 goluri iar 7 NG. Următorii adversari vor fi FC Botoșani (deplasare), Universitatea Craiova (acasă) şi FC UTA Arad (deplasare).

 

FCSB

“Roș-albaștrii” trec printr-o perioadă bună ţinând cont că au 3 victorii consecutive în sezonul regular, 6-0 cu Dinamo București (acasă), 1-0 cu FC U Craiova 1948 (deplasare) şi 3-2 cu Academica Clinceni (acasă). A mai fost şi un 5-3 după prelungiri cu CS Hunedoara în 16-imile Cupei României. Edi Iordănescu a început cursa de urmărire a CFR-ului și nu își permite pași greșiți împotriva echipelor din partea a doua a clasamentului. O problemă a tehnicianului este că în sistemul său de joc 4-3-3 lipsesc din atac Florinel Coman, Florin Tănase şi Octavian Popescu însă Edi se poate baza totuşi pe jucători în formă precum Ianis Stoica, Claudiu Keșerü şi Vali Gheorghe, Andrei Cordea, Darius Olaru şi Constantin Budescu. Următorii adversari vor fi CS Mioveni (acasă), Farul Constanța (deplasare) şi FC Argeș Pitești (acasă).

 

Chindia Târgoviște – FCSB echipele probabile

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, P. Iacob, C. Dinu – A. Șerban, Dulca, M. Șerban, Popadiuc – D. Florea, D. Popa

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Paulo Vinícius, Radunović – Cordea, Șut, Olaru – I. Stoica, Keșerü, V. Gheorghe

 

Pronostic Chindia Târgoviște – FCSB

Chindia Târgoviște – FCSB 2, la o cotă de 1.80 pe Betano şi la o cotă mai mare de 4.30, Chindia Târgoviște – FCSB X pauză / 2 final.