CFR Cluj are nevoie de victorie cu Randers

CFR Cluj şi FC Randers vor juca joi, 30 septembrie 2021, de la ora 19:45, în Grupa D din Conference League, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca. Partida va fi în direct pe Pro X şi va fi arbitrată de Davide Massa (central), Fabiano Preti şi Stefano Alassio (asistenţi) şi Davide Ghersini (rezervă), toţi din Italia.

Betano: 1.91 pentru o victorie CFR Cluj, 3.60 egal, 4.00 pentru un succes FC Randers

 

Fotbal Club CFR 1907 Cluj

CFR Cluj este lider autoritar în Liga 1, având 27 de puncte după 10 etape disputate în sezonul regular, însă în ultimele meciuri nu a avut prestații convingătoare. Clujenii au câştigat cu 1-0 cu U Craiova şi UTA, însă fără să impresioneze, meciul de la Arad fiind unul extrem de dificil. Au mai fost două partide modeste în Conference League, 0-1 în deplasare cu FK Jablonec şi în 16-imile Cupei României, 0-1 în deplasare cu U Craiova. În ultimul meci jucat acasă cu o echipă din Danemarca, CFR Cluj a învins-o pe FC Copenhaga, scor 2-0, în faza grupelor Europa League, sezonul 2009-2010. Pentru confruntarea din această seară, e de notat că Daniel Graovac, Billel Omrani şi Denis Alibec au revenit la antrenamente, însă nu şi Mateo Sušić şi Gabriel Debeljuh, care sunt în continuare accidentaţi. Alexandru Chipciu nu este pe lista UEFA şi nu va putea juca joi. “Feroviarii” au pierdut deja cu 1-0 pe terenul lui FK Jablonec (Václav Pilař 52 penalty) şi dacă vor cu adevărat să treacă de faza grupelor, au nevoie de 3 puncte cu FC Randers.

 

Randers Football Club

FC Randers este o echipă mică, care a fost înfiinţată la data de 1 ianuarie 2003, care nu se poate compara cu FC København, Brøndby IF, AGF Aarhus, Vejle BK, AaB Aalborg sau Odense BK. Totuşi, micuţa echipă din Randers a participat prima dată în cupele europene în sezonul 2006-2007 iar acum joacă în premieră în grupele Conference League. “Caii” au câştigat în sezonul precedent Cupa Danemarcei, învingându-i în finala care a avut loc la Aarhus cu 4-0 pe cei de la SønderjyskE Fodbold şi s-au calificat în play-off-ul Europa League, însă au fost eliminaţi cu 1-1 şi 2-1 de Galatasaray İstanbul. Ei au ajuns în Conference League, în Grupa D, unde au remizat acasă pe stadionul “Cepheus Park Randers”, 2-2 cu favorita din această grupă, AZ Alkmaar (Simon Piesinger 27, Simon Graves Jensen 68 – Jordy Clasie 24, Vangelis Pavlidis 35). Echipa antrenată de Thomas Thomasberg are un lot bun, cu mulţi jucători solizi şi foarte înalţi, foarte periculoşi la fazele fixe. Conform casei de pariuri Betano, danezii au cota 4.00 că vor termina pe primele locurile 1-2 în Grupa D, în timp ce românii au cota 2.30. În campionat FC Randers a pierdut cu scorul de 1-0 în ultima etapă pe terenul liderului FC Midtjylland şi a ajuns la 7 puncte de aceasta. Danezii nu au probleme de lot şi vor veni în Ardeal cu obiectivul de a câştiga cel puţin 1 punct.

 

CFR Cluj – FC Randers echipele probabile

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Bouhenna, Fl. Ştefan – Culio, Bordeianu, Păun-Alexandru – C. Deac, V. Costache, Petrila

FC Randers: Carlgren – Kallesøe, Piesinger, Graves, Kopplin – Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Ankersen – Hammershøy-Mistrati – Kamara

 

Pronostic CFR Cluj – FC Randers

CFR Cluj – FC Randers PSFX, la o cotă de 1.70 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.40, CFR Cluj – FC Randers 1 & peste 1,5 goluri.