united everton premier league

United merge pentru victorie la Everton

Un meci interesant se joacă astăzi în Premier League, între Everton și Manchester United. Betano.com a pregătit un pachet de meci complet.

Meciul are peste 180 de piețe de pariere pe Betano, din care poți alege pentru a găsi cele mai interesante tipuri de pariuri.

Gazdele au doar o victorie din ultimele opt partide și primesc vizita unui vechi rival. „Albaștrii” sunt alături de United două dintre cele șase echipe care au jucat toate sezoanele în Premier League, de la începutul acestei competiții.

Chiar dacă nu au avut un traseu bun în ultimul timp, elevii lui Ronald Koeman au câștigat trei din ultimele șase partide cu United, pe teren propriu. De aceea, echipa lui Jose Mourinho nu se așteaptă la un meci ușor.

United dorește să profite de forma slabă a adversarilor și să plece cu trei puncte care ar ajuta-o să își mențină locul al șaselea, la capătul etapei cu numărul 14 din Premier League.

O victorie a echipei din Manchester are o cotă de peste 2,00 pe Betano.com. Un meci cu peste 2,5 goluri beneficiază de asemenea de un multiplicator apropiat de 2,00. O victoria a lui United cu 2-0 are cota de 10,00. Apasă aici pentru toate cotele partidei Everton – United, de astăzi. 

Cei mai bun fotbal, cu streaming LIVE pe Betano.com!

Betano.com transmite cu imagini video în direct meciurile din La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța). 

Leave a Reply