cfr cluj borac sigurjonsson

CFR Cluj, favorită la calificarea în turul II preliminar UEFA Champions League

Campioana României se deplasează marți în Bosnia pentru returul duelului din primul tur preliminar al UEFA Champions League cu Borac Banja Luka, campioana Bosniei.

Pariază pe Borac Banja Luka – CFR Cluj (13.07, ora 21:00).

La debutul lui Marius Șumudică într-un meci oficial pe banca CFR-ului, “feroviarii” au avut o prestație convingătoare în prima manșă a dublei, aceștia reușind să se impună cu 3 la 1 după o partidă dominată de la un capăt la altul.

De cealaltă parte, Borac Banja Luka nu a pus prea mari probleme în Gruia, aceștia marcând la una din puținele faze de atac pe care le-au avut. Apărarea campioanei din Bosnia a lăsat mult de dorit pe alocuri, iar scorul partidei putea căpăta proporții dacă atacanții clujenilor ar fi fost mai lucizi în fata porții.

CFR Cluj merge la Banja Luka după înfrângerea din Supercupa României împotriva celor de la CS U Craiova, însă aceștia s-au arătat mult mai interesați de parcursul lor european. În cazul unei calificari în turul următor, clujenii vor da peste un adversar mai degrabă facil, și anume câștigătoarea dublei dintre Fola Esch (Luxemburg) și Lincoln Red Imps (Gibraltar).

Este de menționat de asemenea și faptul că UEFA a desființat regula golului din deplasare începand cu sezonul 2021-2022, așadar, dacă CFR Cluj pierde la doua goluri diferență, partida va intra în prelungiri.

Cu un avantaj clar luat în meciul tur și cu o experiență europeană notabilă, campioana României este favorită certă la calificarea în turul II preliminar.