dinamo liga 1

Dinamo – Iași: Vor rămâne „câinii roșii” invincibili?


Al doilea meci de sâmbătă din Liga 1 are loc de la ora 20:30, între Dinamo și CSMS Iași. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din Liga 1, oferite de Betano.com.

Dinamo intră în această partidă cu o veste bună și una proastă. Vestea bună este că l-a transferat vineri seară, cu o zi înainte de partida cu CSMS Iași, pe jucătorul austriac Bernhard Janeczek. În vârstă de 24 de ani, acesta a venit liber de contract de la SV Ried. A mai jucat la Borussia Monchengladbach între anii 2010 și 2013, după care trei sezoane la  SV Ried. A evoluat 81 de partide, a marcat 1 gol și a trimis 3 pase de gol.

Citește și: CFR Cluj – FC Voluntari, un meci echilibrat, dar cu miză

Vestea proastă este disputa lui Dinamo cu jucătorul Harlem Gnohere, care a fost trimis la echipa a doua.

Ioan Andone, antrenorul „câinilor roșii”, a declarat înainte de meci că echipa sa mai are probleme în apărare, iar unii jucători nu sunt apți complet din punct de vedere fizic sau nu se găsesc așa cum ar trebui pe teren, iar jocul are de suferit din aceste cauze.

Dinamo este favorita meciului și nu a pierdut până acum nici o partidă pe teren propriu cu CSMS. Partida Dinamo – Iași este cu Marjă 0% pe Betano.com, iar victoria gazdelor are o cotă bună, de peste 1,7.

Antrenorul Iașiului, Nicolo Napoli, a afirmat că dorește cel puțin șase puncte din următoarele trei partide cu Dinamo, Astra și Timișoara. Ultimele sale rezultate au fost slabe (doar două puncte din ultimele cinci meciuri), dar Napoli spune că are susținerea jucătorilor și a conducerii, deși este contestat de fani.

Meciul Dinamo – CSMS Iași va fi arbitrat la centru de Radu Petrescu.

Cifre

Dinamo a câștigat 7 puncte în 3 meciuri acasă.

În ultimele 3 partide, Iașiul are 1 înfrângere și 2 egaluri.

Echipe probabile

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Maric, Filip – Hanca, Busuladzic, Palic – Rotariu, Nemec, Lazar

Iași: Grahovac – Ciucă, Saric, Frăsinescu, Ţigănaşu – Mitic, Gheorghe – Ştefănescu, Târşă, Ciucur – Piccioni
Accidentați: Cristea, Martin
Suspendați: Mihalache, Voicu
Incert: Bole, Crețu

Leave a Reply