poli steaua betano

Liga 1: Steaua și Craiova țintesc spre victorii


Duminică seară se joacă două meciuri în etapa a opta din Liga 1. Craiova primește vizita Chiajnei, iar Steaua se deplasează la Timișoara. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din Liga 1, oferite de Betano.com.

Craiova – Chiajna (17:00)

Craiova țintește locul al doilea în meciul de acasă cu Concordia Chiajna. Gheorghe Mulțescu, antrenorul oltenilor, a declarat înainte de meci că a insistat la ultimele antranamente pe atac, ceea ce speră să se vadă în jocul de duminică.

Cu nouă victorii din ultimele zece partide jucate acasă și neavând jucători accidentați sau suspendați, Craiova este favorita meciului, de altfel un lucru recunoscut și de Emil Săndoi, tehnicianul advers de la Chiajna.

Poli Timișoara – Steaua (20:00)

După înfrângerea din Europa League, Steaua face deplasarea în Liga 1 la Poli Timișoara și nu are voie să greșească. Steaua are șansa de a se distanța pe locul 1 în campionat, la cinci puncte în fața lui Dinamo și Pandurii.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf nu va putea conta în acest meci pe Momcilovic, Filip, și Pintilii (toți accidentați), dar nici pe Tamaș (suspendat). Cu toate acestea, Steaua este favorită și are o cotă de peste 1,3 pe Betano.com.

Steaua ar putea alinia următorul 11 contra lui Poli: Niţă – Enache, Moke, Toşca, Mitrea –  Achim, Aganovic –  Popa, Boldrin, De Amorim –  Fl. Tănase.

Poli Timișoara va încerca să ofere o replică puternică, dar ar putea fi ca de obicei trădată de apărare. Bănățenii au primit 11 goluri în ultimele patru partide jucate pe teren propriu.

Va fi un meci în care antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf trebuie să obțină trei puncte ușor și fără emoții. El nu se află sub cele mai bune auspicii la echipă, iar după meciul pierdut în Europa League, cu Osmanlispor, nici nu a discutat cu patronul Gigi Becali. Cei doi ar uma să aibă o discuție după meciul cu Poli, așa cum chiar Reghecampf a dezvăluit, iar un eșec cu Poli ar fi foarte greu de explicat.

Leave a Reply