bundesliga streaming live

Derbyurile din Bundesliga se vizionează LIVE pe Betano.com

Betano.com transmite în acest weekend partidele din etapa a 13-a din Bundesliga, cu streaming live pe internet.

Seria transmisiunilor video live pe începe pe Betano de la ora 16:30, cu meciurile Bayer Lverkusen – Freiburg, Borussia Dortmund – Borussia Moenchengladbach, Hoffenheim – FC Koln, Werder Bremen – Ingolstadt și Wolfsburg – Hertha Berlin.

Seara de fotbal german se încheie cu meciul Leipzig – Schalke, cel mai interesant al etapei. Cota pentru ca ambele echipe să înscrie (GG) este de peste 1.80, la fel ca și cea pentru ca în meci să marcheze doar o singură echipă. Leipzig era lider în Germania înainte de debutul etapei 13, având 27 de goluri marcate, așadar gazdele nu ar trebui să aibă probleme să marcheze în acest meci.

Betano a pregătit etapa din Bundesliga cu peste 179 de piețe de pariere pe meci, așa cum se vede în captura de ecran de mai sus, de pe site, ceea ce înseamnă aproxumativ 1.000 de posibilități de a paria pe fiecare meci.

Vă invităm așadar să jucați și să vizionați pe Betano.com fotbalul german de cea mai înaltă calitate.

De asemenea, subliniem că alături de Bundesliga,  pe site-ul Betano.com, se pot vedea cu streaming live și celelelate campionate tari din Europa, cum ar fi La Liga (Spania), Serie A (Italia) și Ligue 1 (Franța).

 

Leave a Reply