Derby de Cluj în Cupa României Betano

Joi, 2 noiembrie, în ultima zi dedicată etapei secunde din faza grupelor în Cupa României Betano capul de afiș este ținut de duelul local dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj. Un meci al marilor orgolii care nu a dezamăgit în ultimele confruntări directe. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta de joi, 2 noiembrie, am selectat trei meciuri programate în faza grupelor din Cupa României Betano și am ales șapte piețe diferite de pariere, cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte, pentru o cotă cumulată de aproape 50.00, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

CSM Alexandria – FC Botoșani (14:00)

Rezultat final – FC Botoșani (cota 1.80)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)

Fără victorie în campionat după disputarea a 14 etape, FC Botoșani caută să se revanșeze în Cupa României Betano. Moldovenii au pierdut pe teren propriu cu Rapid (3-1), în prima etapă. Cu același scor s-a încheiat și partida CSM Alexandria – CFR Cluj din prima rundă a fazei grupelor în favoarea fostei campioane a României. Un meci între penultima clasată din Liga 2 și ultima clasată din Liga 1.

Gloria Buzău – Farul Constanța (17:30)

Rezultat final – Farul (cota 2.00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.10)

O singură victorie a obținut Gloria Buzău în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile. Farul este fără succes în ultimele trei meciuri din campionat și vine la Buzău să-și refacă moralul înaintea reluării luptei din Liga 1 pentru calificarea în playoff. Șapte goluri s-au marcat în ultimele două meciuri ale campioanei. Farul a pierdut în prima etapă la Voluntari și n-are decât varianta victoriei pentru a evita eliminarea prematură, cum s-a întâmplat deja cu Sepsi, câștigătoarea Cupei României Betano în ultimii doi ani.

Universitatea Cluj – CFR Cluj (20:30)

Rezultat final – CFR Cluj (cota 2.30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.95)

Un derby de tradiție pentru Cluj-Napoca între două echipe care traversează o perioadă foarte bună. U Cluj n-a mai pierdut de opt meciuri, în timp ce rivala din Gruia este neînvinsă de șapte partide. Ambele echipe au câștigat în prima etapă și cine câștigă duelul de joi seara va lua o opțiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală. Este al doilea an consecutiv când U Cluj și CFR Cluj se înfruntă în grupele din Cupa României. Sezonul precedent meciul de pe Cluj Arena s-a încheiat la egalitate (1-1). De atunci au mai fost trei meciuri directe, toate câștigate de CFR Cluj. În precedentele patru dispute s-au marcat nu mai puțin de 16 goluri, iar în trei din cele patru confruntări ambele echipe au marcat.

Cota aproape 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate joi, 2 noiembrie în Cupa României Betano, poți ajunge la o cotă cumulată de 48.97, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.448,68 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

O Cupă pentru toți iubitorii fotbalului

De asemenea, pentru că este vorba de ”O Cupă pentru toți”, Betano a pregătit mai multe surprize pentru fanii Cupei României. Vino și tu pe stadion, la ”Fan Zone Betano”, locul în care distracția se unește cu pasiunea pentru fotbal și unde fanii pot câștiga premii atractive.

În plus, iubitorii fotbalului vor avea partea de oferte speciale pe platforma Betano, iar, cu ocazia fiecărei etape din competiție, fanii își pot susține favoriții și să voteze antrenorii și jucătorii care ies în evidență.

Iar surprizele nu se opresc aici. Betano lansează un nou joc, de tip Predictor, în care poți să oferi pronosticul tău pentru meciurile din Cupa României Betano și să câștigi premii de top.

Fii și tu parte dintr-un sezon cu totul și cu special, unul în care spectacolul, adrenalina și trăirile intense îți vor oferi o experiență de neuitat. Aceasta deoarece Cupa României este mai mult decât o Cupă. Este ”O Cupă pentru toți”.