FCSB – Rapid se joacă și pe Betano, cu Bet Builder!

Finalul săptămânii aduce dueluri de foc în etapa a 15-a din prima ligă a României, ultima a turului din sezonul regular. Oltenia fierbe în așteptarea duelului dintre Universitatea Craiova și FCU Craiova 1948, în timp ce pe Arena Națională orgoliile vor fi la cote înalte între FCSB și Rapid. Weekend-ul din Liga 1 debutează cu derby-ul Moldovei, Politehnica Iași – Oțelul Galați. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano pentru Liga 1 la finalul acestei săptămâni am selectat trei meciuri și am ales un total de nouă piețe diferite de pariere, câte trei piețe din fiecare meci, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

Poli Iași – Oțelul (vineri, 3 noiembrie, ora 18:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.55)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
Șansă dublă – X2 (cota 1.65)

Vecine de clasament și cu același număr de puncte, Poli Iași și Oțelul Galați promit un duel pe cinste în derby-ul Moldovei. Două echipe care n-au câștigat în ultimele două etape de campionat. În precedentele trei meciuri disputate de fiecare echipă media de goluri a fost de sub 2.5. Oțelul Galați este neînvinsă în meciurile din deplasare, adunând cinci remize și o victorie, 2-0 în deplasare cu FCU Craiova 1948. În cinci din cele șase meciuri disputate pe teren propriu Poli Iași a marcat.

Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 (sâmbătă, 4 noiembrie, 21:15)

Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 1.82)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.78)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.83)

Fierbe Oltenia în așteptarea duelului local dintre Universitatea Craiova și FCU Craiova 1948. Două echipe în criză de rezultate la nivelul campionatului. Universitatea Craiova are o singură victorie în ultimele cinci meciuri și n-a obținut decât un punct în precedentele trei etape. FCU Craiova 1948 are două remize și trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Sezonul precedent cele două rivale și-au împărțit victoriile, de fiecare dată impunându-se echipa vizitatoare. Media de goluri a fost de sub 2.5 în ultimele patru dispute directe.

FCSB – Rapid (duminică, 5 noiembrie, 20:30)

Rezultat final – FCSB (cota 2.10)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)

Când vine vorba de duelurile FCSB – Rapid ambiția și orgoliile puse în joc nu au limite. Două rivale în lupta pentru titlu și care sunt despărțite de cinci puncte înaintea duelului direct. FCSB conduce în clasament, dar echipa lui Elias Charalambous a ratat victoria în ultimele două etape. Dacă punem la socoteală și meciul din Cupa României Betano cu Oțelul, seria de meciuri consecutive fără victorie pentru FCSB ajunge la trei. Rapid vine pe Arena Națională fără înfrângere în ultimele nouă etape de campionat. Sezonul precedent Rapid a câștigat trei din cele patru dispute cu FCSB. De la revenirea giuleștenilor în prima ligă nu s-a înregistrat nicio remiză între FCSB și Rapid. Ultima întâlnire a fost tranșată de Rapid cu un categoric 5-1, în ultima etapă a sezonului precedent, când FCSB nu mai avea nicio șansă la titlu.

Cotă de peste 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Poli Iași – Oțelul, Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 și FCSB – Rapid din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 53.04, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.652,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Cote mărite și Super Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FCSB – Rapid, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. În cazul Super Cotelor Mărite trebuie știut că acestea nu pot fi combinate cu alte selecții și nu sunt disponibile pentru Cash Out!

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.