Cota 30 pe două meciuri din Cupa României Betano cu Bet Builder: UTA – Universitatea Craiova și CSA Steaua – Rapid

Etapa secundă din faza grupelor în Cupa României Betano programează, miercuri, 1  noiembrie, duelul campioanelor provinciei între UTA și Universitatea Craiova, dar și o confruntare a orgoliilor bucureștene, CSA Steaua – Rapid. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta de miercuri, 1 noiembrie, am selectat două meciuri programate în faza grupelor din Cupa României Betano și am ales câte trei piețe diferite de pariere la fiecare partidă în parte, cu Bet Builder activat, pentru o cotă cumulată de peste 30.00, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

UTA – Universitatea Craiova (miercuri, 1 noiembrie, ora 18:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)
Șansă dublă – 1X (cota 1.75)

Universitatea Craiova a început această nouă ediție din Cupa României Betano cu un egal pe teren divizionarei secunde CS Tunari (1-1). De cealaltă parte, UTA a obținut toate puncte în deplasarea de la Buzău (2-1). Arădenii sunt neînvinși în ultimele șapte meciuri oficiale și vin după un succes în campionat pe terenul celor de la FCU (3-2). Universitatea Craiova trece printr-o criză a rezultatelor, fiind fără victorie în ultimele trei meciuri. Oltenii au pierdut ultimele două partide din campionat, cu cinci goluri încasate. UTA a învins ultima oară Universitatea Craiova în august 2021, cu 1-0 pe teren propriu. Au urmat de atunci trei victorii ale juveților și un egal fără goluri. În campionat, Universitatea Craiova a învins UTA sezonul acesta, cu 3-0, pe teren propriu.

CSA Steaua – Rapid (miercuri, 1 noiembrie, ora 21:00)

Rezultat final – Rapid (cota 1.75)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.80)

Ajunsă în premieră în faza grupelor, CSA Steaua a pierdut în prima etapă cu Universitatea Cluj pe teren propriu. Un meci în care formația din Liga 1 s-a impus cu 3-1 mai clar decât o arată scorul. Rapid vine în Ghencea fără înfrângere în ultimele zece meciuri oficiale, iar diferența de valoare a lotului celor două formații ar trebui să încline decisiv balanța în favoarea giuleștenilor. CSA Steaua a primit gol în ultimele opt meciuri de pe teren propriu. Rapid a marcat în fiecare din ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile. Cele două echipe s-au duelat cel mai recent la nivelul Ligii a 4-a, când actuala FC Rapid 1923 se numea Academia Rapid și începuse ascensiunea spre revenirea în prima ligă. Giuleștenii au câștigat atunci ambele dispute de pe Arena Națională, cu 2-0 și 3-1.

Cota 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri programate miercuri, 1 noiembrie în Cupa României Betano, poți ajunge la o cotă cumulată de 31.93, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.596.88 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

O Cupă pentru toți iubitorii fotbalului

De asemenea, pentru că este vorba de ”O Cupă pentru toți”, Betano a pregătit mai multe surprize pentru fanii Cupei României. Vino și tu pe stadion, la ”Fan Zone Betano”, locul în care distracția se unește cu pasiunea pentru fotbal și unde fanii pot câștiga premii atractive.

În plus, iubitorii fotbalului vor avea partea de oferte speciale pe platforma Betano, iar, cu ocazia fiecărei etape din competiție, fanii își pot susține favoriții și să voteze antrenorii și jucătorii care ies în evidență.

Iar surprizele nu se opresc aici. Betano lansează un nou joc, de tip Predictor, în care poți să oferi pronosticul tău pentru meciurile din Cupa României Betano și să câștigi premii de top.

Fii și tu parte dintr-un sezon cu totul și cu special, unul în care spectacolul, adrenalina și trăirile intense îți vor oferi o experiență de neuitat. Aceasta deoarece Cupa României este mai mult decât o Cupă. Este ”O Cupă pentru toți”.