Cupa României Betano revine în această săptămână cu meciurile din sferturile de finală

Opt echipe au rămas în cursa pentru câștigarea trofeului în Cupa României Betano, meciurile din faza sferturilor de finală urmând a se disputa marți, miercuri și joi într-o singură manșă. Dintre cele opt echipe ajunse în sferturile de finală în actualul sezon din Cupa României doar două au încheiat sezonul regular de Liga 1 pe loc de playoff. Este vorba de campioana CFR Cluj și de Sepsi Sf.Gheorghe, deținătoarea trofeului, ambele favorite la calificarea în semifinale. Acum, cu Betano poți paria pe cele patru meciuri din Cupa României cu Bet Builder pe un singur bilet și o cotă cumulată formată din două cifre extrem de atrăgătoare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplele de mai jos.

UTA – FCU Craiova 1948 (marți, 19:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.78)
Șansă dublă – 1X (cota 1.40)
De ce? UTA a obținut patru puncte în cele două meciuri cu FCU Craiova 1948 din sezonul regular, în Liga 1. A fost 2-1 pentru UTA pe teren propriu, în august 2022, apoi la returul din Bănie cele două formații au remizat, scor 1-1. În clasamentul din playout cele două formații sunt despărțite de șase puncte, oltenii fiind în avantaj. UTA a obținut șapte puncte în grupa din Cupa României, iar în singurul meci de acasă a remizat cu FCSB, scor 2-2. Toate cele patru meciuri disputate de olteni în actuala ediție a Cupei României au fost de NG.

Hermannstadt – Universitatea Cluj (miercuri, 19:00)

Se califică – Hermannstadt (cota 1.75)
Total goluri – Sub 1.5 (cota 2.45)
De ce? Universitatea Cluj a câștigat cele două confruntări din sezonul regular de Liga 1 cu același scor, 1-0. Așadar, ne așteptăm la un meci echilibrat, cu puține reușite, peste istoria recentă a meciurilor directe venind și miza competiției. Hermannstadt pornește totuși cu prima șansă la calificare prin prisma avantajului terenului propriu. Mai multe statistici aici.

Sepsi – CS Mioveni (joi, 18:00)

Rezultat final – Sepsi (cota 1.47)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.25)
De ce? Deținătoare a trofeului în Cupa României, Sepsi este mare favorită la calificarea în semifinale în fața unei echipe preocupată de salvarea de la retrogradare. Chiar și așa, Mioveni a furnizat surpriza în sezonul regular din Liga 1, obținând patru puncte în disputele cu Sepsi: 1-1 acasă și 1-0 la Sf.Gheorghe.

CFR Cluj – FC Argeș (joi, 21:00)

Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.57)
Metoda calificării – CFR Cluj în timp regulamentar (cota 1.57)
De ce? CFR Cluj a câștigat ambele dispute cu FC Argeș din campionat, sezonul acesta, cu 1-0 în deplasare și 3-1 în Gruia. De altfel, CFR a câștigat toate cele zece meciuri contra piteștenilor din 2008 și până în prezent.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri programate în sferturile de finală din Cupa României poți ajunge la o cotă cumulată de 53.45, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 534,54 lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus, din ”sferturile” Cupei României, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.