csms Iași europa league

CSMS Iași iese din Europa League


CSMS Iași a fost eliminată joi seară din Europa League, după ce a pierdut cu 2-1 în manșa a doua a Turului 2 preliminar al competiției, pe terenul celor de la Hajduj Split, în Croația.

Ieșenii terminaseră în tur cu scorul de 2-2 în România, cu o săptămână în urmă.

„Ieșim cu un gust amar”, a spus după meciul de joi seară președintele Iașiului, Florin Prunea, vizibil iritat de eliminare.

În meciul de joi, prima repriză s-a încheiat cu 1-1. Fran Tudor a deschis scorul pentru Split în minutul 20, iar Ciucur a egalat patru minute mai târziu.

În partea secundă, Iașiul a avut cele mai mari ocazii de gol sau de poartă, dar nu a putut marca golul calificării.

Cea mai mare șansă a fost cea lui Vasile Gheorghe, al cărui șut a fost respins de pe linia porții în minutul 58 de apărarea croată.

Pe fondul dominării Iașiului, fără a avea ocazii în repriza a doua, Hajduk a marcat în minutul 90 la capătul unui contraatac, prin jucătorul de culoare Ohandza, intrat de pe bancă.

Elevii lui Nicolo Napoli nu au mai avut în cele patru minute de prelungiri vreo ocazie de gol și au fost eliminași cu scorul general de 4-3 la debutul acestei echipe în cupele europene.

România rămâne în Europa League cu Viitorul Constanța și Pandurii Tg. Jiu. Ambele vor juca în Turul 3 preliminar al Europa League.

Pariază pe Fotbal

One Comments

  1. Pingback: Pandurii și Viitorul s-au lovit de zidul Europa League - Betano Blog

Leave a Reply