Cristiano Ronaldo, la un pas de o nouă bornă istorică

CR7, spre istorie! Cota Betano pentru golul #700

Cristiano Ronaldo (34 de ani) poate deveni, luni seară, al șaselea fotbalist din istorie care ajunge la 700 de goluri marcate în întreaga carieră. Starul lusitan are nevoie să-și ajute echipa într-o deplasare complicată, contra Ucrainei, de la 21:45, live pe Betano alături de sute de opțiuni la pariuri sportive online.

Prin golul marcat în minutul 68 al meciului cu Luxemburg (3-0), din etapa a cincea a Grupei B preliminare pentru EURO 2020, CR7 a ajuns la 699 de reușite în partidele oficiale, 94 dintre ele venind în tricoul primei reprezentative a lusitanilor. Ajunge Ronaldo la 700 de goluri din chiar prima încercare? Vezi aici cota atractivă propusă de Betano pentru un gol al căpitanului Portugaliei în poarta Ucrainei!

Cristiano Ronaldo, spre istorie

Cu 450 de goluri reușite pentru Real Madrid, 118 pentru Manchester United, 37 pentru Juventus, cinci pentru Sporting Lisabona și 94 pentru naționala Portugaliei, Ronaldo se clasează pe locul al șaptelea în ierarhia all-time a marcatorilor din fotbal. E depășit de Josef Bican (805 goluri), brazilienii Romario (772 goluri) și Pele (767 goluri), maghiarul Ferenc Pușkaș (746 goluri) și neamțul Gerd Muller (735 goluri). Prin comparație, marele rival Leo Messi a marcat 673 de goluri pentru Barcelona și naționala Argentinei.

Portugalia, meci decisiv în Ucraina

Iar partida de la Kiev are o importanță aparte pentru portughezi. Campioni în Liga Națiunilor și deținători ai trofeului european cucerit în 2016, lusitanii se află pe locul al doilea în grupă, cu 11 puncte (din cinci meciuri), cinci sub Ucraina (16 puncte, dar din șase meciuri). O eventuală victorie a Ucrainei sau un egal ar aduce calificarea matematică a vecinilor noștri și ar trimite Portugalia într-o luptă cu Serbia (șapte puncte), națională care se deplasează în Lituania, într-un meci considerat ușor. Așa arată acum cotele speciale Betano la pariuri sportive online pentru situația Grupei B.

Leave a Reply