Cota peste 90 cu Bet Builder pe Betano la patru meciuri din Liga Campionilor

Calificările din Liga Campionilor continuă, marți, 1 august, cu primele meciuri din a doua manșă a turului 2 preliminar. Fiecare gol poate cântări decisiv în această fază a competiției, când sita mărunta a valorilor fotbalului european cerne fără milă în drumul spre playoff și mult râvnita prezență în faza grupelor. Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere din mai multe meciuri pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Patru Bet Buildere pe patru meciuri – O singură cotă!

Din oferta Betano de marți, 1 august, am ales cele patru meciuri din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor și la fiecare partidă am ales câte două piețe diferite de pariere pentru o cotă cumulată de aproape trei cifre.

Panathinaikos – Dnipro-1 (marți, 20:30)
Rezultat final – Panathinaikos (cota 1.53)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)

După victoria cu 3-1 din tur cei de la Panathinaikos Atena au prima șansă la calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor. Dnipro-1 a pierdut șase din ultimele 11 meciuri în cupele europene, iar sezonul precedent a ieșit din Europa League după două înfrângeri, acasă și în deplasare. Dorința celor de la Panathinaikos e mare de a continua într-o competiție unde ultima oară au ajuns în faza grupelor în urmă cu 13 ani.

BATE Borisov – Aris Limassol (marți, 21:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.87)

Învingătoare cu 6-2 în meciul tur de pe teren propriu, Aris Limassol este cu un picior în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Cei de la BATE Borisov nu mai au nimic de pierdut și trebuie să iasă la joc, de aici așteptându-ne la un meci cu goluri de ambele părți.

Olimpija Ljubljana – Ludogoreț Razgrad (marți, 21:00)
Metoda calificării – Ludogoreț în timpul regulamentar (cota 2.05)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)

Remiza din tur (1-1) poate fi considerată o surpriză, mai ales că a venit pe terenul campioanei Bulgariei, o formație cu o experiență net superioară celor de la Olimpia Ljubljana în cupele europene. Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri disputate de campioana Sloveniei. Ludogoreț a primit gol în cinci din ultimele șase meciuri în Liga Campionilor, dar a și marcat de zece ori în precedentele trei partide.

Slovan Bratislava – Zrinjski Mostar (marți, 21:30)
Rezultat final – Slovan Bratislava (cota 1.82)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)

Slovan Bratislava s-a impus în tur, cu 1-0, și este favorită la calificare. De la meciul tur cei de la Slovan Bratislava au remizat în prima etapă a noului sezon din Slovacia în deplasare cu Kosice, scor 0-0. Zrinjski Mostar este formația care a eliminat-o în primul tur preliminar din Liga Campionilor pe Urartu Erevan la loviturile de departajare. Urartu a ajuns astfel să joace cu Farul în turul 2 preliminar din Conference League.

Cota peste 90.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile programate marți în preliminariile Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 91.97, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 4.598,70 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.