Calificarea în turul 3 preliminar din Liga Campionilor se joacă tare pe Betano, cu Bet Builder

Seara de miercuri, 2 august, este una a concluziilor în ceea ce privește echipele care vor obține biletele pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Printre formațiile care trebuie să tragă din greu pentru calificare se numără Galatasaray sau Maccabi Haifa, echipe cu aspirații la prezența în faza grupelor. Pe Betano, cu Bet Builder, poți combina mai multe piețe de pariere din mai multe meciuri pentru o singură cotă, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Trei Bet Buildere pe trei meciuri – O singură cotă, același bilet!

Seara de miercuri, 2 august, este una extrem de atractivă în oferta Betano pe meciurile din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Am ales trei dintre aceste pariuri pentru o cotă de peste 50, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, cum vom vedea în continuare.

Qarabag – Rakow (miercuri, 19:00)
Se califică – Qarabag (cota 2.42)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.02)

În premieră campioană a Poloniei, Rakow s-a impus la limită în meciul tur de acasă (3-2), dar returul din Azerbaidjan se anunță de foc. În două din ultimele trei meciuri disputate de Qarabag ambele echipe au marcat, în timp ce Rakow are un singur astfel de meci din precedentele cinci, adică chiar partida tur. La precedentul meci european disputat pe teren propriu cei de la Qarabag au spulberat pe Lincoln Red Imps din Gibraltar, cu 4-0.

Maccabi Haifa – Sheriff Tiraspol (miercuri, 20:00)
Metoda calificării – Maccabi Haifa în timp regulamentar (cota 2.30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02)

În pofida înfrângerii din tur (0-1), Maccabi Haifa este favorită în meciul retur de miercuri seara. Sheriff Tiraspol a pierdut în acest an precedentul duel european în deplasare, 0-1 cu Farul la Ovidiu. Cei de la Maccabi Haifa au câștigat nouă din ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile. Ne așteptăm la un meci cu goluri, după ce trei din ultimele patru partide susținute de Maccabi au avut peste 2.5 goluri. De celealtă parte, Sheriff a marcat patru goluri în ultimele două meciuri europene, trei dintre acestea în poarta Farului.

Galatasaray – Zalgiris Vilnius (miercuri, 21:30)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.50)
Rezultat prima repriză – Galatasaray (cota 1.47)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.44)

Egalul 2-2 din tur a reprezentat una dintre marile surprize ale începutului de sezon în cupele europene. Galatasaray, campioana Turciei sezonul precedent, are ambiția de a ajunge în grupele Ligii Campionilor și nu se poate împiedica de Zalgiris Vilnius din Lituania. Aportul fanaticilor fani ai Galatei și diferența de valoare dintre cele două loturi ar trebui să încline decisiv balanța în returul de la Istanbul. Galatasaray a primit gol în ultimele 12 meciuri din Liga Campionilor, o serie începută în 2018 și care ar putea fi încheiată miercuri seara. Zalgiris a marcat 23 de goluri în ultimele nouă meciuri oficiale.

Cota peste 50.00!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la trei dintre meciurile programate miercuri în preliminariile Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 58.65, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 2.932,42 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pentru seara de miercuri, 2, august, în oferta de LIVE Streaming se regăsesc, printre altele, și partidele Galatasaray – Zalgiris Vilnius, respectiv Maccabi Haifa – Sheriff Tiraspol.