Cotă de peste 200 pe patru meciuri din fotbalul european, cu Bet Builder, pe Betano!

Finalul de săptămână aduce un calendar extrem de ofertant pe Betano, cu meciuri unele mai interesante ca altele. Dueluri precum Real Madrid – Valencia, Chelsea – Manchester City sau Lazio – AS Roma țin capul de afiș, dar nu trebuie să uităm nici de primul meci din cariera lui Ianis Hagi contra Barcelonei. Să marcheze Ianis primul gol în La Liga chiar pe terenul campioanei Spaniei? Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, 14 pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de la finalul acestei săptămâni am selectat patru dintre cele mai atractive meciuri programate în campionatele de top ale Europei și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am ajuns la o cotă de peste 200, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

Real Madrid – Valencia (sâmbătă, 22:00)

Rezultat final – Real Madrid (cota 1.34)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.62)
Rezultat prima repriză – Real Madrid (cota 1.80)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.32)

Real Madrid este neînvinsă de nouă meciuri în toate competițiile, interval în care ”albii” au obținut șapte victorii. Pe teren propriu echipa pregătită de Carlo Ancelotti are cinci meciuri consecutiv fără gol primit în actualul, patru dintre acestea fiind câștigate. Valencia nu a marcat în trei din ultimele patru meciuri pierdute. Real Madrid s-a impus de fiecare dată în precedentele șase meciuri contra Valenciei pe teren propriu. Valencia n-a mai câștigat în deplasare contra Realului din 2008.

FC Barcelona – Alaves (duminică, 17:15)

Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.27)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.57)
Rezultat prima repriză – FC Barcelona (cota 1.70)

Campioana Spaniei a obținut opt victorii în cele nouă meciuri disputate sezonul acesta pe teren propriu. Singura înfrângere a venit chiar în El Clasico. Echipa catalană a primit gol în trei din ultimele patru meciuri și vine după eșecul din Liga Campionilor contra celor de la Șahtior. În fiecare din precedentele cinci meciuri de campionat Alaves a marcat cel puțin o dată. Ianis Hagi a marcat de două ori în Cupa Regelui Spaniei, dar încă așteaptă prima reușită în campionat. Etapa trecută internaționalul român a ratat un penalty. Pe Betano, Ianis Hagi are cota 7.50 pentru un gol marcat în poarta Barcelonei.

Chelsea – Manchester City (duminică, 18:30)

Rezultat final – Manchester City (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.83)
Rezultat prima repriză – Manchester City (cota 2.30)

Nu mai puțin de 17 goluri au marcat ”cetățenii” în ultimele cinci meciuri, toate câștigate. Chelsea a pierdut opt dintre meciurile disputate în acest an pe teren propriu. ”The Blues” au pierdut ultimele șase confruntări cu Manchester City. Chiar și așa, moralul londonezilor este unul ridicat după ce runda precedentă au obținut o victorie categorică pe terenul lui Tottenham (4-1). Ultimele șapte meciuri directe au fost partide în care doar o echipă a marcat (NG), o serie care ar putea lua sfârșit la meciul din această etapă a Premier League.

Lazio – AS Roma (duminică, 19:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)
Șansă dublă – 1X (cota 1.53)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.93)

Cele două rivale din capitala Italiei sunt despărțite de un singur punct înaintea meciului direct, cu Roma în fața lui Lazio. Nicio remiză înregistrată pentru cele două echipe în ultimele cinci partide disputate în toate competițiile. Lazio s-a impus de fiecare dată cu 1-0 în cele două meciuri din sezonul trecut și are patru victorii în ultimele șase derby-uri capitoline. Cinci din ultimele șase meciuri directe au fost cu goluri într-o singură poartă (NG).

Cota 200

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Real Madrid – Valencia, FC Barcelona – Alaves, Chelsea – Manchester City și Lazio – AS Roma poți ajunge la o cotă cumulată de 201.59, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 10.079,39 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele 14 pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).