Cota 200 pe Betano la FC Barcelona – Real Madrid, cu Bet Builder!

Cel mai așteptat meci al sezonului în fotbalul spaniol aduce față față, sâmbătă, de la ora 17:15, marile rivale FC Barcelona și Real Madrid într-un nou episod din El Clasico. Despărțite de un singur punct în clasament, cele două echipe promit un spectacol grandios, așa cum au obișnuit la fiecare duel direct. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate dintr-un meci pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, nouă pariuri, același bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de sâmbătă, 28 octombrie, am ales meciul FC Barcelona – Real Madrid din etapa a 11-a în La Liga și, cu Bet Builder activat, am mizat pe nouă piețe diferite de pariere pentru o cotă fabuloasă. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

FC Barcelona – Real Madrid (sâmbătă, 17:15)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.47)
Șansă dublă – 1X (cota 1.50)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.25)
Pauză/Final – X/X (cota 5.70)
Marcator – Joao Felix oricând (cota 2.87)
Marcator – Jude Bellingham oricând (cota 2.80)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.91)
Total cartonașe – Sub 6.5 (cota 1.70)

Forma de moment

Real Madrid conduce în clasamentul din La Liga cu un punct în fața rivalei istorice FC Barcelona. Dacă madrilenii au pierdut un meci în actuala ediție de campionat, echipa blaugrana este singura neînvinsă din prima ligă spaniolă.

Barcelona a cedat puncte în ultimele patru etape, de fiecare dată în deplasare. Echipa lui Xavi are procentaj de sută la sută în partidele disputate pe teren propriu (12-2 golaveraj).

Real Madrid a marcat în toate cele cinci deplasări din actualul sezon de La Liga. Deplasări în care echipa pregătită de Carlo Ancelotti a înregistrat trei victorii, o remiză și o înfrângere.

La mijlocul săptămânii ambele echipe au evoluat în grupele Ligii Campionilor obținând victorii cu același scor, 2-1. Barcelona a trecut pe teren propriu de Șahtior Donețk, în timp ce Real Madrid s-a impus în deplasare cu Braga.

Meciuri directe

Sezonul precedent, în cele două dispute din campionat, fiecare echipă și-a câștigat meciurile de pe teren propriu. Real Madrid s-a impus cu 3-1, pentru ca FC Barcelona să se revanșeze la retur, scor 2-1.

În ultimele 12 luni cele două rivale din fotbalul spaniol s-au înfruntat de șase ori, cinci meciuri având un caracter oficial. Pe lângă cele două meciuri din La Liga amintite anterior au fost alte două partide în Cupa Regelui Spaniei, cu victorii în deplasare pentru fiecare echipă în meciuri de NG, un meci în Supercupa Spaniei câștigat de catalani (3-1) și ultima oară, în vară, un amical peste ocean câștigat de Barcelona (3-0). Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele zece meciuri oficiale în care s-au întâlnit.

Cota 200

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul FC Barcelona – Real Madrid poți ajunge la o cotă cumulată de 200.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 10.000,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Spre exemplu, la partida FC Barcelona – Real Madrid pentru un eventual hat-trick reușit de Jude Bellingham cota oferită de Betano este de 60.00. Adăugată la selecțiile de pe bilet, cu Bet Builder, aceasta poate aduce un câștig mai mare.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FC Barcelona – Real Madrid, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals.

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.