Copa America a debutat în Statele Unite cu un nou record stabilit de Messi

O nouă ediție de Copa America a debutat joi, 20 iunie, în Statele Unite ale Americii, cu un număr de 16 echipe la start. Betano este sponsor oficial la Copa America 2024 și onorează cum se cuvinte competiția de peste ocean cu oferte și provocări dintre cele mai atractive. Spre exemplu, Betano acordă MegaCote la toate meciurile de la Copa America indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 32 de partide din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Principala favorită a început cu dreptul

Argentina, deținătoarea trofeului și echipa cu cele mai multe titluri cucerite în istorie la Copa America (15), a deschis turneul împotriva Canadei, una dintre cele șase formații invitate de CONMEBOL din zona CONCACAF (America de Nord și Centrală) pentru a completa tabloul competițional.

Cu Lionel Messi printre titulari și integralist la a șaptea Copa America din impresionant lui carieră, campioana mondială s-a impus cu 2-0 în meciul disputat la Atlanta, prin golurile marcate de Julian Alvarez și Lautaro Martinez, ambele în partea secundă.

Lionel Messi a oferit pasa decisivă la golul de 2-0 și a stabilit un nou record de prezențe în Copa America (35). Un record care era deținut din anii 50 de chilianul Sergio Livingstone.

Argentina este principala favorită la câștigarea Copei America la casa de pariuri Betano (cota 2.75), urmată de marea rivală Brazilia (3.25) și de Uruguay (6.50).

Pe Betano se poate paria la Copa America pe câștigătoare în pereche. Spre exemplu, cine mizează antepost că Argentina sau Brazilia va câștiga turneul primește cota 1.60.

Cei doi marcatori ai Argentinei din meciul inaugural au fiecare cota de 5.50 pentru obținerea titlului de golgeter, iar Messi are cota 3.00 că va reuși cele mai multe pase de gol pe întreg turneul.

Cu 13 goluri marcate pentru Argentina în istorie la Copa America, Messi are pe Betano cota 4.25 că va ieși golgeterul ediției din acest an, la fel cum s-a întâmplat la turneul din 2021. Messi a marcat atunci patru goluri la egalitate cu Luis Diaz (Columbia). Un capitol la care Messi are parte în prezent de o concurență puternică din partea brazilianului Vinicius Junior (cota 5.00) și uruguayanului Darwin Nunez (cota 6.00).

Argentinianul Norberto Mendez și brazilianul Zizinho sunt cei mai buni marcatori din istoria Copa America, fiecare cu câte 17 reușite.

Copa America – Câștigătoarele

Argentina (15 titluri / 14 finale pierdute)
Uruguay (15 titluri / 6 finale)
Brazilia (9 titluri / 12 finale)
Paraguay (2 titluri / 6 finale)
Chile (2 titluri / 4 finale)
Peru (2 titluri / 1 finală)
Bolivia (1 titlu / 1 finală)
Columbia (1 titlu / 1 finală)
Mexic (0 titluri / 2 finale).

Pentru a doua oară în istoria de peste un secol Copa America se dispută în Statele Unite ale Americii. La ediția precedentă, în 2016, Chile a învins Argentina cu 4-2 la loviturile de departajare.

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a devenit în acest an partenerul oficial al CONMEBOL, Confederația Sud-Americană de Fotbal, atingând un punct de referință semnificativ în consolidarea prezenței companiei în America Latină. Parteneriatul, extins până în 2028, evidențiază angajamentul Kaizen Gaming de a îmbunătăți experiența fotbalistică pe întregul continent.

Copa America 2024 are loc pe stadioane din întreaga SUA, între 20 iunie și 14 iulie, aducând împreună cei mai talentați fotbaliști și cei mai pasionați fani, care vor avea oportunitatea de a-și plasa pariurile prin platforma premium Betano și de a trăi turneul la un alt nivel.

În afară de Copa America 2024, parteneriatul cuprinde diverse alte competiții aflate sub umbrela CONMEBOL, inclusiv turneul preolimpic, Copa America Feminină, Copa America Futsal, Conmebol U20 și U20 Futsal. Această colaborare cuprinzătoare demonstrează dedicarea Kaizen Gaming de a susține fotbalul la toate nivelurile și în rândul diverselor demografii.

Acest anunț vine după parteneriatul global de sponsorizare al companiei cu UEFA pentru EURO 2024, reconfirmând poziția Kaizen Gaming ca o forță, aflată la intersecția dintre sport și tehnologie.