Coasta de Fildeș – Algeria | Vor trimite “Elefanţii” acasă pe campioana Africii?

Coasta de Fildeș şi Algeria vor juca joi, 20 ianuarie 2022, de la ora 18:00, în Grupa E la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care are loc în Camerun. Partida va avea loc pe stadionul “Japoma” din Douala.

 

Betano: 3.35 pentru o victorie Coasta de Fildeș, 3.20 egal, 2.27 pentru un succes Algeria

 

Coasta de Fildeș

Coasta de Fildeș a debutat cu un succes la Cupa Africii pe Naţiuni, învingând-o la Douala cu scorul de 1-0 pe Guineea Ecuatorială. Unicul gol al partidei a fost marcat de Max Gradel, extrema stângă a lui Sivasspor, în minutul 5. A urmat o remiză surprinzătoare, 2-2 pe stadionul “Japoma” din Douala cu Sierra Leone, “Les Éléphants” fiind egalaţi în prelungiri (Sébastien Haller 25, Nicolas Pépé 65 – Musa Noah Kamara 55, Musa Noah Kamara 90+3). Echipa antrenată de Patrice Beaumelle este pe primul loc în clasament, cu 4 puncte, fiind urmată de Guineea Ecuatorială 3 puncte, Sierra Leone 2 puncte şi Algeria 1 punct. Dacă va câştiga grupa, Coasta de Fildeș va avea un meci de foc în optimile de finală cu Nigeria sau Egipt. Ivorienii nu pot conta pe portarul Badra Ali Sangaré de la JDR Stars şi pe fundaşul central Eric Bailly de la Manchester United, ambii fiind accidentaţi. În clasamentul FIFA reprezentativa Côte d’Ivoire este pe locul 56, cu 1417.86 puncte.

 

Algeria

Campioana Africii, Algeria, are un parcurs neaşteptat de slab la Cupa Africii pe Naţiuni, fiind în mare pericol de a părăsi competiţia în cazul unei înfrângeri cu Coasta de Fildeș. La casa de pariuri Betano “The Fennec Foxes” aveau cota 6.00 că vor câştiga trofeul, după favorita Senegal care avea cota 5.00. Acum de “The Greens” au cota 10.00 că îşi vor păstra titlu. Echipa antrenată de Djamel Belmadi a jucat până acum doar la Douala, unde nu a reuşit decât un 0-0 cu Sierra Leone. Această remiză albă nu a fost chiar un accident, pentru că a urmat un eşec, 0-1 cu Guineea Ecuatorială (Esteban Obiang 70). Pentru “The Desert Warriors” va urma um meci decisiv cu Coasta de Fildeș, care va trebui câştigat, pentru că au şanse minime de a se califica cu doar 2 puncte de pe locul 3. Cu excepţia fundaşului central Djamel Benlamri de la SC Qatar, care este incert, algerienii nu au problebe de lot. În clasamentul FIFA echipa naţională a Algeriei este pe locul 29, cu 1516.51 puncte.

 

Coasta de Fildeș – Algeria echipele probabile

Coasta de Fildeș: Tapé – Aurier, Kossounou, Deli, Konan – Sangaré, Seri, Kessié – Pépé, Haller, Zaha

Algeria: M’Bolhi – Atal, Mandi, Bedrane, Bensebaini – Belkebla – Mahrez, Feghouli, Brahimi, Belaïli – Slimani

 

Pronostic Coasta de Fildeș – Algeria

Coasta de Fildeș – Algeria GG sau peste 2,5 goluri, la o cotă de 1.75 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.68, Coasta de Fildeș – Algeria 1 sau 2 & peste 2,5 goluri