PR_Razvan_Marin_Specials

Ce pariem azi: Răzvan Marin începe playoff-ul cu Standard!

În România fotbalul revine cu două partide din playout, în Belgia joacă Standard în prima etapă din playoff. Cote cu marjă 0% în Championship și streaming live pentru turneul de la Miami!

Standard – Charleroi, 21:30

Urmărim cu mare interes playoff-ul din Belgia, pentru Răzvan Marin și Alex Chipciu. Marin va începe azi, alături de Standard Liege, într-un meci acasă cu Charleroi. Standard s-a calificat in extremis în playoff, cu o revenire spectaculoasă în ultima etapă a sezonului regulat. Șansele la titlu sunt minime – au de recuperat 12 puncte față de Brugge, însă un obiectiv realist e reprezentat de clasarea pe locuri ce duc în cupele continentale. Charleroi e pe poziția a treia, ce duce în Europa League, cu 4 puncte în fața lui Standard. O victorie azi a echipei lui Răzvan Marin ar echilibra considerabil lupta pentru podium în Belgia.

Ce va face Marin în playoff? Pe Betano poți paria pe realizările lui! Ai pariuri speciale pentru numărul de goluri, assisturi sau cartonașe ale mijlocașului naționalei!

Liga 1 Betano: două meciuri din playout

Cele două jocuri de azi din prima divizie sunt din playout. Concordia Chiajna – FC Botoșani va începe la ora 18:00 și e foarte important pentru gazde, care vor să se îndepărteze de locurile retrogradabile. La 20:45, în Ștefan cel Mare, e Dinamo – Juventus . „Câinii” au câștigat ambele meciuri din sezonul regulat cu 3-0! Dă click pe meciuri pentru a afla mai multe statistici înaintea acestor dueluri!

Championship: Derby – Sunderland are cote cu marjă 0%

Un meci în care ambele echipe sunt nevoite să câștige. Gazdele sunt pe locul 5, ce duce la playoff-ul pentru promovare, însă avansul lor e de un singur punct față de prima echipă care va juca în liga a doua și sezonul viitor. Sunderland e lanterna roșie și a ajuns la 10 etape de la ultimul succes. Se află la 5 puncte de salvare și e obligată să câștige. Un alt meci important din Championship e între Middlesbrough, locul 6, și liderul Wolves – ce pare sigur de promovare. Vezi AICI toate partidele!

Aflăm ultimii finaliști la Miami

În openul de la Miami știm deja finalele de la feminin și dublu masculin, diseară le vom cunoaște și pe celelalte două. Pe tabloul simplu ATP vor fi semifinalele Juan Martin Del Potro – John Isner și Pablo Carreno Busta – Alexander Zverev, iar la dublu WTA sunt Mertens/Schuurs – Krejcikova/Siniakova și Makarova/Vesnina – Barty/Vandeweghe. Toate au streaming live pe Betano, și, în plus, ai cote cu marjă 0% pentru Del Potro – Isner!

Leave a Reply