ronaldo-foarfeca

Ce pariem azi: putem vedea un nou șoc în Ligă?

Roma, contrar tuturor așteptărilor, a eliminat-o aseară pe Barcelona din Liga Campionilor. E posibil să asistăm la o nouă surpriză azi? Juventus are nevoie de o victorie la trei goluri pe terenul lui Real Madrid pentru a se califica, iar în ultimul sfert Sevilla trebuie să câștige la Bayern. Cote de peste 10 pentru calificările lor!

Real Madrid – Juventus Torino (3-0 în tur)

Cote 1X2: 1.65 Real, 4.50 X, 5.70 Juventus

Cote calificare: 1.008 Real, 17.00 Juventus

Cotă scor corect 0-3: 81.00

Cote mărite: 2.12 ambele înscriu și peste 2,5 goluri; 3.30 Juventus înscrie peste 1,5 goluri

Meciul tur a fost despre Cristiano Ronaldo. Portughezul a arătat din nou că e de pe altă planetă și a dus Madridul aproape de semifinale. Sunt toate șansele să fie al optulea sezon consecutiv în care Real ajunge în careul de ași al Ligii Campionilor, un record al competiției. Alt record ce poate continua e al lui Cristiano Ronaldo, care a înscris în 10 jocuri consecutive din Ligă. Va încerca să ajungă la 11 diseară, în meciul cu numărul 150 al său în cea mai importantă competiție.

Juventus a văzut că minunile sunt posibile aseară, în celălalt sfert italiano-spaniol. Gianluigi Buffon își dorește cel mai mult să contribuie la una. Ar fi ultimul meci al portarului în Liga Campionilor dacă „Bătrâna Doamnă” nu merge mai departe. Buffon a anunțat încă din octombrie că se va retrage la capătul sezonului dacă nu câștigă Liga.

Realul are doi absenți în centrul defensivei: Sergio Ramos, suspendat, și Nacho Fernandez – accidentat. Casemiro va fi folosit fundaș central diseară. Vallejo și Lucas Vazquez sunt incerți. La italieni sunt doi suspendați: Dybala și Betancur, iar Barzagli și Bernardeschi accidentați.

Echipe probabile

Real: Keylor Navas – Carvajal, Casemiro, Varane, Marcelo – Kovacic, Modric, Kroos – Isco, Cristiano Ronaldo, Benzema

Juventus: Buffon – De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanic, Matuidi – Cuadrado, Higuain, Douglas Costa

Bayern Munchen – FC Sevilla (2-1 în tur)

Cote 1X2: 1.27 Bayern, 7.00 X, 14.00 Sevilla

Cote calificare: 1.03 Bayern, 12.50 Sevilla

Cotă scor corect 1-2: 31.00

Cote mărite: 1.73 1 pauză/1 final, 5.40 Sevilla câștigă oricare repriză

2-1 e scorul cu care Sevilla a câștigat pe Old Trafford în fața lui Man United în optimi, iar același scor azi ar duce meciul în prelungiri. La Munchen va fi mai greu. Nicio echipă nu a mai plecat învingătoare de pe Allianz Arena de aproape un an, de la un 2-3 cu Dortmund în semifinalele Cupei Germaniei. Real Madrid a mai câștigat la Bayern, tot în sferturile Champions League, sezonul trecut.

Sevilla are probleme mari în campionat, părăsind locurile ce duc în cupele europene după a treia înfrângere în 4 etape – 0-4 la Celta Vigo. Tot în weekend, Bayern a devenit matematic campioana Germaniei – al șaselea an la rând. Jupp Heynckes e în grafic pentru a doua triplă cu bavarezii, după cea din 2013.

Neuer și Kingsley Coman sunt accidentați la gazde. Au revenit la antrenamente Alaba și Vidal, însă sunt șanse mici să joace. E apt, în schimb, Jerome Boateng, deși a avut și el probleme medicale. Sevilla nu se bazează pe Layun – fără drept de joc în Liga Campionilor – și Kjaer, accidentat. Corchia este incert.

Echipe probabile

Bayern: Ulreich – Kimmich, Hummels, Boateng, Bernat – Javi Martinez – Muller, Thiago Alcantara, James Rodriguez, Ribery – Lewandowski

Sevilla: Soria – Jesus Navas, Mercado, Lenglet, Escudero – N’Zonzi, Banega – Sarabia, Franco Vazquez, Sandro – Muriel

Leave a Reply