claudiu keseru

Bursa stranierilor: Keșeru și Moți sunt tot mai aproape de titlu

Golul 19 al lui Claudiu Keșeru în acest campionat o ajută pe Ludogoreț să se distanțeze la 6 puncte de locul secund în Bulgaria. Ștefan Radu se îndreaptă spre semifinalele Europa League cu Lazio; Stanciu și Stoian pasează decisiv, Vali Lazăr încheie campionatul cu o dublă.

VIDEO: Keșeru egalează târziu iar Ludogoreț câștigă derby-ul sezonului

Etapa a doua a playout-ului din Bulgaria a avut meciul dintre Ludogoreț și ȚSKA Sofia, principalele candidate la titlu. ȚSKA a condus până în minutul 85, când Claudiu Keșeru a egalat la 2, iar trei minute mai târziu Ludogoreț a reușit și golul victoriei. Cu Moți și Keșeru integraliști, campioana ultimilor 6 ani a făcut un pas spre al șaptelea titlu consecutiv, distanța față de locul 2 – al lui ȚSKA – fiind acum de 6 puncte. Cotele sunt clare în favoarea clubului la care joacă cei doi români!

Ștefan Radu e la 90 minute de semifinalele Europa League

România a fost reprezentată în penultima fază a Ligii Europa de o brigadă de arbitri anul trecut iar acum poate purta steagul Ștefan Radu. Fundașul a jucat tot meciul cu RedBull Salzburg din sferturi, pe care echipa sa l-a câștigat cu 4-2. Poimâine va fi returul, în Austria, iar Radu e anunțat din nou în formula de start după ce a fost odihnit în ultima etapă de Serie A. Lazio e favorită la calificare, cu cotă 1.22!

Sparta Praga câștigă după 5 egaluri consecutive. Pasă de gol a lui Stanciu!

Niță, Vătăjelu și Stanciu au fost titulari în ultima etapă la Sparta Praga, în victoria cu Dukla – 3-0. Nicolae Stanciu a pasat decisiv la golul 2 și a contribuit și la ultimul, înscris după un corner executat de el. Sparta nu a mai pierdut din noiembrie dar e primul succes după o serie de 5 remize consecutive. Urmează un meci în deplasare, la liderul Viktoria Plzen, care poate fi urmărit pe Betano cu streaming live!

VIDEO: Assist al lui Adrian Stoian la Crotone

În Serie A au jucat, în ultima etapă, doar Stoian și Alin Toșca. Ambii au fost integraliști la Crotone, respectiv Benevento. Stoian a pasat decisiv pentru singurul gol din victoria cu Bologna. După acest succes, Crotone a egalat-o la puncte pe SPAL, aflată pe primul loc care asigură menținerea în Serie A. Toșca a pierdut acasă cu Juventus, 2-4, iar Benevento mai are doar șanse matematice să nu retrogradeze. E ultima, la 14 puncte de supraviețuire, cu 7 etape rămase.

Goluri pentru Astafei și Vali Lazăr

Unul dintre golgheterii stranierilor în 2018 e Victoraș Astafei, acum în liga a doua croată la NK Gorica. Extrema a înscris din nou la noul club, al patrulea gol în 7 meciuri. Gorica e pe locul doi și e favorită la promovare, primul fiind ocupat de satelitul echipei Dinamo Zagreb.

În Qatar, Dragoș Grigore și Vali Lazăr au terminat sezonul pe locul 6 cu Al Sailiya. În ultima etapă au pierdut cu 5-2 la campioana Al Duhail, ambele goluri fiind marcate de fostul mijlocaș stânga al lui Dinamo. Lazăr a jucat în toate cele 22 etape și a fost al doilea golgheter al echipei, cu 7 reușite; în timp ce Grigore a avut 19 apariții și a punctat de două ori.

Israel: Tamaș nu mai poate lua titlul dar e în cursa pentru cupele europene

Hapoel Haifa a pierdut miercuri cu 3-0 în deplasare la Bnei Yehuda, ultimul loc din playoff, meci în care Gabi Tamaș a fost eliminat a doua oară în acest sezon. Și-a ispășit suspendarea într-un meci cu Netanya, 1-1, rezultat care a îndepărtat-o pe Hapoel la 10 puncte de primul loc. Clubul lui Tamaș e pe locul 3, de Europa League, cu un punct peste Maccabi Tel Aviv.

12 goluri luate de Boloni, Șumudică și Reghecampf

Loți Boloni e pe ultimul loc în playoff-ul pentru Europa League din Belgia, iar în ultima etapă a pierdut cu 4-0 la Sint-Truiden. Cu 4-0 a pierdut și Kayserispor, în deplasare la Trabzon. E a treia înfrângere consecutivă a lui Șumudică în Turcia, fără gol marcat și cu 11 primite.

În Liga Campionilor Asiei, Reghecampf (Al Wahda) a fost învins din nou la scor de Lokomotiv Tașkent: 1-4 pe propriul teren. Al Wahda e ultima în grupă și e deja eliminată, după 5 etape. Lui „Reghe” îi merge mai bine în campionat, unde e la 4 puncte de primul loc.

Leave a Reply