razvan-lucescu

Ce pariem azi: Lucescu la Panionios în semifinalele Cupei Greciei!

Semifinalele cupelor fac ziua de azi una plină de spectacol. În Grecia, Răzvan Lucescu merge la Panionios. În Italia sunt cote cu marjă 0% la Lazio – Milan iar în Elveția e derby-ul orașului Zurich. Hermannstadt – FCSB în Cupa României, în timp ce sferturile Cupei Franței aduc Le Classique și o echipă de liga a treia!

Lucescu, spre a doua finală în Grecia

În sezonul lui de debut în Grecia, Răzvan Lucescu a dus-o pe Skoda Xanthi în finala cupei. Atunci a pierdut în fața lui Olympiakos, însă acum e favorit la trofeu. PAOK are cota 2.05 la câștigarea cupei, cea mai mică. La 19:30 încep semifinalele, cu un meci în deplasare la Panionios. Primul meci dintre ele din sezon s-a terminat 2-2, cu formația lui Lucescu egalând în prelungiri. E ultima partidă care nu a fost câștigată de PAOK, ajunsă acum la 15 victorii consecutive! Urmărește Cupa Greciei cu streaming live pe Betano!

Coppa Italia: Milan vrea a doua victorie în trei zile pe Olimpico

Semifinalele din Cupa Italiei sunt Juventus – Atalanta, de la 18:30, și Lazio – Milan la 21:45. Milanul tocmai a obținut o victorie importată pe Olimpico, 2-0 la AS Roma, rezultat în urma căruia speră din nou la calificarea în Liga Campionilor. Gattuso a schimbat complet fața rossonerilor, care au 5 victorii consecutive fără gol primit. Ultima înfrângere a milanezilor a fost suferită acum mai bine de două luni! Lazialii au câștigat ultimele 3 meciuri, printre care și cel din Europa cu FCSB, și au un golaveraj de 10-1. Turul s-a încheiat fără gol, deși ambele echipe au avut numeroase ocazii. În cealaltă semifinală, Juventus e favorită la calificare, jucând pe teren propriu după ce a învins cu 1-0 în tur. Cupa Italiei este transmisă integral pe Betano, cu streaming live! Lazio – Milan are cote cu marjă 0%; pentru victoria oaspeților ai cotă mai mare de 4!

Coupe de France: Le Classique, eclipsat de necunoscuta Chambly

Duminică, PSG și OM au jucat în campionat, parizienii câștigând fără drept de apel: 3-0. Al 16-lea clasic al Franței consecutiv fără victorie pentru Marseille. Au o nouă șansă diseară, de la 22:05, în întâlnirea din sferturile cupei. Un alt meci e programat azi în hexagon, de la 19:30: Chambly – Strasbourg. Gazdele sunt povestea frumoasă a ediției 2017-18, ajungând între ultimele 8 echipe deși vin din liga a treia! Ca și Cupa Italiei, Coupe de France poate fi urmărită cu streaming live pe Betano și are cote cu marjă 0%!

Sibiul crede în calificare: FCSB a venit cu rezervele

Hermannstadt, favorită la promovarea în prima ligă, a eliminat deja două echipe de prim eșalon în drumul spre sferturi: FC Voluntari și Juventus Colentina. De la 18:30 vor întâlni altă echipă din București, pe cea mai puternică. Din cauza terenului cu probleme, FCSB a anunțat că nu va folosi titularii în acest meci, iar șansele gazdelor cresc considerabil. Aseară, o altă echipă a județului Sibiu a produs o surpriză în cupă: Gaz Metan a eliminat-o pe Astra Giurgiu. Pe lista cele mai populare pariuri de azi e Hermannstadt, pe Betano.com. Cota pentru victorie în 90 minute e de 5.50!

Singurul derby local al Elveției, LIVE, de la 21:15

Vechi de peste 120 ani, FC Zurich și Grasshopper au una dintre cele mai mari rivalități din fotbalul elvețian. Deși împart stadionul Letzigrund, suporterii celor două cluburi provin din medii diferite: Grasshopper e văzut drept clubul elitei orașului, în timp ce FC Zurich e al clasei muncitoare. FC e favorita, cu cotă 1.50 la calificare. Uită-te la meci pe platforma Betano!

La Liga, Tottenham – Rochdale în Cupa Angliei și semifinalele din Cupa Olandei

Alte trei competiții importante vor avea meciuri azi. În Spania sunt 5 meciuri, primele de la 20:30. Andone și Deportivo continuă lupta pentru supraviețuire pe terenul lui Getafe. Meciul zilei în Spania va fi în Țara Bascilor, între Bilbao și Valencia. În Anglia, Tottenham nu a reușit să o elimine pe Rochdale, remizând 2-2, și meciul se va rejuca de la 21:45. Cupa Olandei își află azi finalistele, de la 19:30 fiind Alkmaar – Twente iar de la 21:45 Feyenoord – Willem. Urmărește competițiile tale preferate pe Betano!

Leave a Reply