tamas-hapoel-haifa

Ce pariem azi: Golul lui Tamaș, decisiv în derby?

Hapoel Haifa – Maccabi Haifa în sferturile de finală din Cupa Israelului. Gabi Tamaș a înscris golul de 2-2 în tur, care poate cântări decisiv pentru calificare. Și în Turcia e un derby, între Beșiktaș și Fenerbahce. Arsenal – Manchester City în Premier League și Barcelona – Las Palmas în La Liga.

Hapoel Haifa – Maccabi Haifa, 20:50

Hapoel, unde Tamaș e titular meci de meci, a pierdut în weekend cu 4-0 la liderul din Israel, Maccabi Tel Aviv. Vor începe derby-ul local de diseară cu dorința de revanșă în fața fanilor, dar și cu setea de performanță  – nu au mai câștigat o cupă din anii 70. Hapoel merge mult mai bine decât Maccabi în acest sezon. În campionat au locul în playoff asigurat, în timp ce rivalii vor fi în playout. Meciul tur s-a terminat 2-2, Gabi Tamaș înscriind ultimul gol al echipei sale, gol ce poate fi decisiv pentru calificare.

Beșiktaș – Fenerbahce, 19:30

Derby local și în Istanbul, la câteva zile după ce au jucat în campionat. Beșiktaș a fost condusă cu 1-0 la pauză dar a revenit pentru a câștiga cu 3-1, la finalul unei reprezentații de gală a lui Ricardo Quaresma. Diseară e prima manșă din semifinalele cupei, iar câștigătoarea dublei va întâlni, cel mai probabil, a treia mare echipă a orașului – Galatasaray. Înfrângerea din campionat a fost prima suferită de Fener după 21 meciuri! Beșiktaș nu a pierdut niciun meci acasă și are 8 victorii consecutive, toate în meciuri cu peste 2,5 goluri.

Arsenal – Manchester City, 21:45. Cote cu marjă 0%!

Spectacol garantat în Premier League diseară, la meciul de pe Emirates. Arsenal și City au 8 meciuri directe la rând în care s-au dat peste 2,5 goluri. Ultimul a avut loc chiar săptămâna trecută, în finala Cupei Ligii. Manchester City s-a impus cu 3-0, dominând categoric: Arsenal a avut doar două șuturi pe poartă în 90 de minute. Acasă au pierdut doar două meciuri în acest sezon: cu Man United, în decembrie, și cu Ostersunds în Europa League săptămâna trecută. Dacă pierd azi, „tunarii” rămân fără șanse matematice la titlu: diferența dintre ei și City ar crește la 30 puncte, cu 10 etape rămase în Premier League.

Las Palmas – Barcelona, 22:00

Barcelona nu are de ce să aibă emoții înaintea deplasării de la Las Palmas, aflată pe loc retrogradabil. Catalanii nu au nicio înfrângere în 25 etape și pot reface distanța de 7 puncte față de Atletico Madrid. Gazdele au reușit să nu primească gol în 3 din ultimele 4 meciuri și sunt la un singur punct de Levante, aflată pe prima poziție salvatoare. 5 dueluri directe consecutive au fost câștigate de Barcelona, toate având peste 2,5 goluri.

Leave a Reply