liga campionilor preliminarii tur 2

Ce pariem azi: 7 meciuri din preliminariile Ligii Campionilor

Cote cu marjă 0% pentru meciul singurei reprezentante a Ligii 1 Betano în preliminariile Champions League. Streaming live pentru PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, care va juca acasă cu FC Basel.

CFR are doar victorii în preliminariile Ligii Campionilor!

CFR Cluj va juca de la ora 19:00 cu campioana Suediei, Malmo FF, calificată în turul 2 preliminar după o dublă victorie în fața echipei FC Drita, din Kosovo (3-0, 2-0). Formația clujeană a fost de 3 ori în grupele Ligii Campionilor, o singură dată având nevoie de tururi preliminare – în 2012, când a avut duble victorii cu Slovan Liberec și Basel. Află mai multe informații despre Malmo, adversara CFR-ului, pe blogul Betano!

Streaming live pentru meciul serii: PAOK – Basel

Cel mai tare duel al turului 2 e pe culoarul non-campioanelor, între PAOK Salonic și FC Basel. Răzvan Lucescu va încerca să o califice pe PAOK în premieră în grupe, după ce a terminat pe locul 2 în campionatul recent încheiat. Sezonul trecut a fost un eșec total pentru greci în Europa, fiind eliminați în preliminariile Ligii Europa de către suedezii de la Ostersund. Lucescu va încerca să se revanșeze în fața fanilor în acest meci, ce poate fi urmărit cu streaming live pe Betano de la ora 20:30. Echipa învinsă din această dublă ar putea fi adversara lui Gică Hagi în preliminariile Ligii Europa, dacă Viitorul va trece de Vitesse Arnhem.

Cu streaming live poate fi urmărit și arbitrul Radu Petrescu, delegat la partida Astana – Midtjylland, care va începe la ora 17:00. Celelalte partide de astăzi din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor sunt Dinamo Zagreb – Hapoel Beer Sheva (ora 21:00), Skendija – Șerif Tiraspol (21:15), Steaua Roșie Belgrad – Suduva Marijampole (21:30) și Legia Varșovia – Spartak Trnava (22:00). Vezi AICI cotele oferite de Betano, unde ai peste 170 de tipuri de pariuri la fiecare meci!

Leave a Reply