calcule cm2018

Calcule: Astăzi se dau ultimele locuri pentru Mondial

Marți se joacă ultimele partide din Zona Europa din calificările pentru Cupa Mondială 2018. Betano face calcule de calificare pentru ultimele partide.

Click pentru toată lista de pariuri live și cote la meciurile din calificările de la Cupa Mondială 2018

Grupa A

Se joacă astăzi: Franța – Belarus, Olanda – Suedia, Luxemburg – Bulgaria 

Franța nu poate rata unul dintre primele locuri ale grupei. Reprezentanții cocoșului galic trebuie să termine cel puțin cu același rezultat ca Suedia pentru a obține primul loc, cel care aduce calificarea automată.

Suedia vânează la rândul să primul loc și îl poate obține dacă va reuși un rezultat mai bun decât al Franței. Nordicii pot pierde și la o diferență de șase goluri, având asigurat chiar și așa locul de playoff.

Olanda este ca și eliminată. Pentru a prinde locul al doilea, trebuie să învingă Suedia la o diferență de 7 goluri!

Grupa B

Se joacă astăzi: Portugalia – Elveția, Ungaria – Insulele Feroe, Letonia – Andorra

Elveția a avut un traseu perfect și a adunat maximum de puncte, 27 din 27 posibile, conducând Grupa B cu un avans de 3 puncte în fața Portugaliei. Cele două echipe se duelează în ceea ce poate fi meciul serii, ambele având garantat una dintre primele două poziții. Elvețienii vor rămâne pe locul 1 dacă vor învinge sau vor termina egal.

Portughezii au nevoie de victorie la orice scor pentru a lua biletele directe pentru Cupa Mondială, altfel vor trebui să joace în playoff.

Grupa H

Se joacă astăzi: Estonia – Bosnia, Grecia – Gibraltar, Belgia – Cipru

Belgia este calificată. Pentru locul al doilea se luptă Grecia, care va prinde locul de baraj dacă va bate Gibraltarul.

Bosnia va prinde locul al doilea dacă va învinge Estonia, iar Grecia trece de Gibraltar, dar nu se va califica în playoff.

Leave a Reply