radut stranieri

Bursa stranierilor: pase de gol pentru doi foști jucători ai FCSB

Doi mijlocași ofensivi care au jucat la FCSB au reușit câte assisturi în Polonia. Toți antrenorii noștri au obținut victorii. Gol înscris de Andrei Enescu în Cipru. Iată bursa stranierilor.

Românii, remarcați în Lech – Nieciecza 3-1

În Lech Poznan – Nieciecza 3-1, Răduț a pasat decisiv la golul de 2-0 iar Iancu a dat assistul pentru golul oaspeților. Campionatul Poloniei intră în pauza de iarnă. Până acum, Gabi Iancu a jucat 7 meciuri și a înscris de două ori, echipa lui fiind pe 13. Mihai Răduț are 15 jocuri la Lech și e pe locul 2, la două puncte de lider. Alt român din Polonia e Cornel Râpă, la Pogon Szczecin. Râpă a fost titular în 17 partide, dar e pe ultimul loc în campionat. A fost integralist în ultima etapă și a câștigat cu 1-0 cu Arka. Campionatul va reîncepe în februarie. Echipa lui Răduț are cotă de peste 2.00 la titlu!

Șumudică îl bate pe Hora

Încă o victorie pentru Șumudică, 2-0 la Akhisar, în urma căreia Kayseri se menține la 3 puncte de liderul Bașakșehir. Silviu Lung și Săpunaru au fost integraliști, iar la Akhisar a jucat Ioan Hora până în minutul 76. Bogdan Stancu a pierdut contactul cu primele locuri după Trabzon – Bursaspor 1-0, meci în care a jucat 90 minute. La Karabukspor a rămas doar un român, Vali Găman. Papp, Torje, Cristi Tănase și Grozav au fost lăsați liberi de contract din cauzaa problemelor financiare ale echipei. Karabuk, cu Găman integralist, a pierdut cu 2-0 la Fenerbahce și a ajuns la 8 înfrânger consecutive. Kayserispor va juca duminică împotriva lui Malatyaspor și are cotă de 1,75. Toate meciurile din Super Lig sunt AICI.

PAOK are 18 goluri în ultimele 5 meciuri

Decembrie excelent pentru Răzvan Lucescu, care a câștigat din nou în campionat, 1-0 la Platanias, dar și în cupă – 5-1 la Trikala, având cale liberă spre sferturile de finală. Campionatul Greciei revine în primul weekend din ianuarie, iar Lucescu intră în vacanță cu gânduri la titlu, fiind la un punct în spatele lui Olympiakos. Celălalt român din Grecia, Morar (Panetolikos), termină anul pe locul 13 după un egal fără gol. Atacantul a jucat 11 meciuri și a înscris de 3 ori. PAOK e a doua favorită la titlu, cu o cotă de 2.80!

Boloni urcă pe 4, Rednic câștigă după 10 etape

Victorie pentru Antwerp în deplasare la Zulte, 2-1, dar și pentru Mouscron acasă cu Oostende (1-0). Antwerp o depășește pe Gent și ajunge pe locul 4, iar Rednic și Rotariu sunt acum pe 10 cu Mouscron. Tot în Belgia a fost integralist din nou Răzvan Marin pentru Standard, în egalul cu Gent, 0-0. La Anderlecht, Chipciu și Stanciu nu au făcut parte din lot. Toate echipele românilor joacă acasă în weekend. Vezi AICI programul etapei!

Un singur marcator român în ultima etapă: Andrei Enescu

Andrei Enescu a jucat în România pentru Bistrița, Vaslui, Gaz Metan și Iași. De anul trecut e la Ethnikos Achna, în prima ligă din Cipru, unde e jucător de bază. Enescu a înscris al doilea gol al său în Cipru în meciul cu Omonia Nicosia, încheiat 2-2. Andrei Radu, fundașul stânga al naționalei de tineret, a fost din nou titular la Aris, ieșind în minutul 62. La AEL Limassol, Bogdan Mitrea a fost titular, a 14-a oară în sezonul actual. Azi sunt meciuri în Divizia 1 din Cipru. Enescu joacă de la ora 17:00 iar Bogdan Mitrea de la 18:00!

Internaționalii U21 joacă mai mult decât cei mari

Andone, Pantilimon, Chiricheș, Toșca, Chipciu, Stanciu sau Gardoș fie nu au făcut parte din lot, fie au fost tot meciul pe bancă. Doar Tătărușanu și Maxim au fost titulari la echipele lor dintre cei convocați de Cosmin Contra. O opțiune poate fi Adrian Stoian, care a fost integralist la Crotone și a ajuns la 16 meciuri în acest sezon de Serie A. Dintre internaționalii de tineret, pe lângă Andrei Radu și Răzvan Marin au mai jucat Vlad Dragomir (Arsenal U23), Pașcanu (Leicester U23), Ionuț Radu (Avellino) câte 90 minute, iar George Pușcaș a intrat în minutul 74 la Benevento.

Leave a Reply