gabi tamas stranieri

Bursa stranierilor: Tamaș, pe primul loc, titular incontestabil

Tamas e mare în Israel, Șumudică remizează cu echipa de pe locul 2, Răzvan Lucescu coboară de pe primul loc. Keșeru și Morar marchează.

Tamaș nu ratează niciun minut

Lui Gabi Tamaș îi merge foarte bine în Israel. E titular meci de meci la Hapoel Haifa și e printre puținii fotbaliști care au jucat toate minutele după 11 etape. Hapoel Haifa rămâne pe primul loc și după meciul cu Maccabi Tel Aviv, încheiat la egalitate, 2-2.

Șumudică, egal cu Bașakșehir

Kayserispor, cu Săpunaru integralist, a condus-o cu 1-0 pe Istanbul Bașakșehir, dar a fost egalată de Adebayor. Kayseri a fost egalată și în clasament, de Fenerbahce și Beșiktaș, toate cu 23 puncte. În meciul Bursaspor – Karabukspor 2-1 au fost 6 români pe teren. Bogdan Stancu a jucat 90 minute la gazde, iar la Karabuk au fost titulari Papp, Torje, Cristi Tănase și Gicu Grozav. Găman a fost lăsat pe bancă după greșeala de etapa trecută. Și Latovlevici are de suferit după gafele de acum o săptămână. Fundașul stânga a fost titular la Galatasaray și a fost huiduit tot meciul de fanii echipei sale. Galata are derby săptămâna viitoare, cu Beșiktaș. Click aici pentru programul întregii etape pentru Super Liga din Turcia

Keșeru și Morar înscriu din nou

Claudiu Keșeru a punctat pentru Ludogoreț, ajungând la cota 9, în victoria cu 3-0 în fața lui Vitoșa Bistrița. Cosmin Moți a fost rezervă, odihnit dupa ce a jucat joi în Europa League. Vlad Morar, autor al unui gol superb etapa trecută, și-a trecut din nou numele pe tabelă. Morar a fost titular și a deschis scorul în minutul 12 pentru Panetolikos împotriva celor de la Larissa, meci câștigat cu 3-1. Andreas Calcan, împrumutat de la Utrecht în liga a doua olandeză la Dordrecht a înscris vineri primul gol în victoria cu 3-2 cu echipa a doua a lui AZ Alkmaar.

Dublă pentru Vlad Dragomir

Vlad Dragomir, căpitanul naționalei U19, a marcat de două ori pentru echipa secundă a lui Arsenal. Mijlocașul a jucat tot meciul în împotriva tineretului lui West Ham, câștigat cu 3-1, și a înscris primele două goluri. Dragomir a ajuns la 4 reușite în 9 partide în Premier League 2.

Doar vești proaste din Spania

Alin Toșca a revenit în echipa de start la Betis. După ce a jucat foarte bine în primele 85 minute, Toșca a făcut o gafă uriașă în urma căreia Girona a egalat la 1. Meciul s-a terminat 2-2. 2-2 a făcut și Deportivo, pe teren propriu cu Bilbao. Pantilimon a fost rezervă iar Andone a intrat în minutul 64, fără a avea realizări notabile. Andone a ieșit în evidență după meci, la un antrenament, când s-a luat la bătaie cu un coechiper. Etapa viitoare, Depor joacă la Sevilla, iar Betis la Las Palmas în Primera Division.

Răzvan Lucescu, fără victorie în deplasare

Lucescu nu și-a putut păstra poziția de lider în Grecia, după ce PAOK a remizat, 1-1, la Panionios. PAOK nu a câștigat niciun meci în deplasare, având 4 egaluri și 2 înfrângeri. În Belgia, Ladislau Boloni rămâne pe 5 în Belgia cu Antwerp, după 0-0 cu Mechelen, iar Mircea Rednic ajunge la 8 meciuri fără victorie. Cu Dorin Rotariu titular, Mouscron a pierdut cu 3-1 la Genk.

Gardoș și Sepsi, din nou pe teren

Florin Gardoș a jucat primul meci după o lună pentru echipa a doua a lui Southampton. Laszlo Sepsi a revenit și el la Nurnberg, unde nu a mai jucat din mai. Fundașul stânga a avut mai multe probleme medicale in 2017, astfel că e abia al treilea meci pe care îl joacă în acest an. Au fost pe teren tot meciul în weekend Tătărușanu, Chiricheș, Ștefan Radu, Vătăjelu, Răzvan Marin și Bicfalvi. Maxim a jucat doar prima repriză la Mainz iar Pușcaș doar în a doua la Benevento. Pentru Chiricheș și Napoli urmează un meci extrem de important, cu Juventus. Toate meciurile românilor din Serie A vor fi transmise live pe Betano.com

Leave a Reply