budescu steaua

Budescu, in discuții cu Steaua


Steaua insistă pentru aducerea lui Constantin Budescu, fostul jucător al Astrei care acum joacă în China. Au fost discuții și în iarnă, dar negocierile s-au reluat din vară.

Sunt însă interesate de el și echipele Astra și Dinamo.

Negocierile de transfer sunt mai avansate acum pentru Steaua. Chinezii de la Dailan Yifang, echipa lui Budescu, sunt de acord să îl lase pe jucător la Steaua în cadrul unui împrumut pe șase luni.

Steaua dorește ca fotbalistul să poată sta minim un an de zile la echipă. Dacă acest aspect s-ar rezolva, rămâne de realizat doar vizita medicală în România.

1,2 milioane de euro s-au „topit” la Astra

Budescu a plecat în iarnă din Liga 1, de la Astra, pentru a salva financiar clubul giurgiuvean. El era unul dintre jucătorii de bază, dar a preferat să plece în China pentru ca Astra să primească o sumă importantă de bani necesară pentru salarii.

Chinezii au achitat așa cum au promis 1,2 milioane de euro în februarie 2016, iar în aceeași lună toată suma s-a dus pe salarii, așa cum a recunoscut la acel moment președintele Dani Coman.

Budescu nu s-a acomodat în China

Între timp, Budescu nu s-a acomodat în China, iar cei de la Dailan Yifang au anunțat că se pot dispensa de el.

Jucătorul câștigă în China un salariu de 50.000 de euro pe lună. Dacă ar veni la Steaua, ar primit doar 25.000 de euro lunar, dintre care Steaua ar trebuie să suporte 15.000.

Pariază pe Liga 1

Leave a Reply