liga 1 cote betano

Liga 1 și amicalele de iarnă: Cotele sunt pe Betano

Cotele pentru prima etapă a Ligii 1 au fost afișate pe site-ul agenției de pariuri online Betano.com. Tot aici se găsesc și cotele la zi ale meciurilor amicale ale iernii, atât pentru echipele românești, cât și pentru cluburile internaționale.

Liga 1 – peste 132 de pariuri pe meci

Betano a afișat cotele pentru etapa 22 a Ligii 1, care începe pe 3 februarie, de la ora 17:30, (dacă etapa nu se va amâna din cauza vremii).

Cu excepția meciului Pandurii – Iași, asupra căruia planează incertitudinea având în vedere problemele financiare ale gorjenilor, toate celelalte partide au deja create peste 132 de tipuri de pariuri. Cotele și oferta pentru Liga 1 se află în această pagină, acolo unde sunt și pariurile speciale antepost pe campionatul din România (câștigător, golgheter, H2H etc.).

Unul dintre cele mai interesante meciuri este CFR Cluj – Steaua. Gazdele au cota 4,00 la victorie, în timp ce multiplicatorul roș-albaștrilor este de 2,00.

Zeci de amicale pe zi

Betano.com a creat și o pagină pentru amicalele internaționale dintre cluburi. Aici apar inclusiv meciurile amicale ale echipelor românești (Steaua, Dinamo, Astra și altele).

O parte a meciurilor amicale se pot urmări pe Betano TV, acestea având indicatorul de „streaming live”.

Cele mai importante partide amicale jucate de echipele din România în aceasta iarnă sunt:

Viitorul – Levski Sofia 20.01 (locul 2 în Bulgaria)
Pandurii – Jagiellonia 23.01 (locul 1 în Polonia)
Dinamo București – FC Zurich 24.01 (a jucat cu Steaua)
Dinamo – Videoton 27.01 (locul 1 în Ungaria)
Steaua – Wisla Cracovia 31.01
Steaua – Hajduk Split 2.02

Leave a Reply