leipzig bayern

Davis vs Goliat, Bayern – Leipzig se vede pe Betano TV

Cea mai titrată echipă din Germania, cu unul dintre cele mai scumpe loturi din lume și liderul Bundesliga – Bayern Munchen – întâlnește miercuri seară nou-promovata Leipzig, care se află pe locul al doilea.

Meciul se poate urmări cu streaming live legal, pe Betano TV, de la ora 21:00, în această pagină.

Bayern deține recordul de titluri în Bundesliga, 26 în total! Lista de recorduri poate continua: a terminat de asemenea de 10 ori pe locul secund în campionat, are 18 Cupe ale Germaniei și a ridicat deasupra capului câte 5 Supercupe și 5 Cupe ale Ligii.

Bayern este echipa-record in Germania. Iar faptul că se află pe locul 1, dar este despărțită doar la golaveraj de a doua clasată – Leipzig – nu poate decât să îi neliniștească pe bavarezi, pentru că în coasta lor se află o echipă fără nume, dar incomodă, un fel de Leicester al Germaniei. Leipzig a promovat sezonul trecut în Bundesliga 2, iar în cel actual joacă deja în primul eșalon.

Amintiri destul de recente îl pot readuce în atenție pe Pep Guardiola pe când o antrena pe Bayern și de discuțiile legate de ratarea celor mai înalte obiective. Mai nimic din ce făcea nu era bine. Pep a căzut, dar țintele de sus ale munchenezilor au rămas în picioare.

Ce se va scrie în Germania, dacă Bayern nu câștigă diseară, contra unei echipe fondate în anul 2009?

Cel mai scump jucător de la Bayern este Martinez, pentru care s-au plătit 40 de milioane de euro 2012. De cealaltă parte, la Leipzig, vedeta este un jucător în vârstă de 19 ani, Oliver Burke, cotat la 15 milioane.

Leipzig vine pe Allianz Arena într-un moment în care gazdele nu au mai pierdut acasă de 15 partide în Liga Campionilor, iar ultima înfrângere din campionat a avut loc în martie.

Cu o cotă de 8,00 pe Betano.com, la victorie, Leipzig nu are nimic de pierdut, iar o surpriză în această seară nu poate fi exclusă. De cealaltă parte, Bayern poate arăta cine este adevăratul șef din  Bundesliga și poate preda o lecție de fotbal, care are o cotă de 1,70.

Toate cotele acestui meci sunt pe Betano.com, acolo unde partidele zilei din Bundesliga beneficiază de peste 170 de tipuri de pariuri și transmisie cu streaming live pe Betano TV.

Leave a Reply