bundesliga betano tv

Etapa de Bundesliga se vede live pe Betano TV

Marți și miercuri se joacă etapa a 16-a din Bundesliga, iar toate meciurile se pot viziona cu streaming live pe Betano TV.

Cum poți viziona meciurile din Bundesliga cu streaming live

Pentru a vedea mecirile din Bundesliga, accesează linkul de etapă de pe Betano, iar de acolo meciul dorit pentru a vedea imaginile video.

Serviciul de streaming live e activiează în momentul în care începe meciul și va apărea în pagina de meci. De exemplu, pentru partida Koln – Leverkusen, streamingul video va apărea în această pagină.

În plus, Betano.com a pregătit peste 170 de tipuri de pariuri pentru fiecare meci din Bundesliga. Partida Eintracht Frankfurt – Mainz 05 va beneficia de cote cu Marjă 0%.

Eintracht Frankfurt se află pe o pantă descedentă, având trei meciuri la rând fără victorie, dar se află pe locul al șaselea în Bundesliga. Mainz se află pe locul al nouălea, dar este de așteptat să piardă pe terenul rivali de marți.

Betano.com a oferit o cotă de 2,90 pentru ca Eintracht să învingă, iar în meci să se înscrie cel puțin două goluri. Dacă gazdele înving, iar partida va avea cel puțin 3 goluri, cota trece de 4,50. Toate cotele partidei Eintracht – Mainz sunt aici. 

Ce sunt cotele Marjă 0%?

Marjă 0% pe Betano.com  Cotele Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile nu doar pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2.

Tipuri diversificate de pariuri precum „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige” sunt  disponibile și au cote foarte atractive.

Program Etapa 16 Bundesliga

20 decembrie
21:00 Borussia Dortmund – Augsburg
21:00 Borussia Moenchengladbach – Wolfsburg
21:00 Eintracht Frankfurt – Mainz 05
21:00 Hamburger SV – Schalke 04
21 decembrie
21:00 Bayern Munich – RasenBallsport Leipzig
21:00 FC Cologne – Bayer Leverkusen
21:00 Hertha Berlin – Darmstadt
21:00 Hoffenheim – Werder Bremen
21:00 Ingolstadt – Freiburg

Cel mai bun fotbal, cu streaming LIVE pe Betano.com!

Betano.com transmite cu imagini video în direct meciurile din La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța). 

Leave a Reply